LIVE

Dani Mocanu a vrut să-l mituiască pe bărbatul pe care l-a bătut. Suma uriașă pe care i-ar fi oferit-o manelistul victimei

Ionuț Pletosu a dezvăluit că Dani Mocanu i-a oferit o sumă imensă pentru a-și retrage declarațiile, după ce l-a acuzat pe manelist că l-ar fi snopit în bătaie.
26.08.2022 | 09:46
Dani Mocanu a vrut sal mituiasca pe barbatul pe care la batut Suma uriasa pe care iar fi oferito manelistul victimei
Dani Mocanu a încercat să îl mituiască pe bărbatul pe care l-ar fi agresat. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Manelistul Dani Mocanu afăcut eforturi  să scape de acuzațiile care i-au fost aduse după ce ar fi fost acuzat că ar fi snopit în bătaie un bărbat. Cunoscutul manelist a apelat la o soluție de compromis, dar se pare că nu a dat rezultate. Dani a încercat să îl mituiască pe Ionuț Pletosu. Bărbatul a dezvăluit și suma pe care i-a oferit-o manelistul, în schimbul tăcerii sale.

Dani Mocanu vrea să scape basma curată! Ce a făcut Dani Mocanu

Manelistul Dani Mocanu este în arest la domiciliu, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Cântărețul ar fi agresat un bărbat, care a a depus plângere la poliție. Dani vrea să scape basma curată și atunci i-a oferit victimei sale o sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

Ionuț Pletosu, bărbatul care a depus plângere împotriva manelistului a făcut numeroase declarații cu privire la atitudinea lui Dani Mocanu din ultima vreme.

Acesta le-a spus anchetatorilor, chiar și că agresorul său ar fi fost dispus să îi ofere  nu mai puțin de 500-600 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Ionuț Pletosu: „Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro”

Suma i-a fost oferită  lui Pletosu, la shimb, numai ca el să își retragă plângerea depusă la poliție. Manelistul s-ar declara mulțumit dacă Pletosu ar declara că el nu a fost complice în scandalul izbucnit cu ceva timp în urmă.

„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii.

ADVERTISEMENT

Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor”, a declarat Ionuț Pletosu, la Antena Stars.

Ionuț Pletosu n-a vrut banii lui Dani Mocanu

Victiman-a vrut banii de la manelist, întrucât vrea să i se facă dreptate în cazul său, iar vinovații să plătească pentru faptele lor. De asemenea, el mai susține că nu ar primi niciodată bani din partea unei astfel de persoane, care se ocupă cu infracțiuni de acest gen.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să cred că acești bani au ajuns prin alte părți, pentru că un om cu asemenea probleme, un infractor cu atâtea dosare penale, stă liniștit după asemenea lucru și doarme la el în pat”, a mai spus Ionuț.

Ce pedeapsă riscă Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor

Conform legii, pentru această infracțiune foarte gravă, o persoană poate sta în spatele gratiilor până la 20 de ani. Dacă va fi găsit vinovat, Dani Mocanu riscă să ajungă la închisoare.

”Când pentru infracţiunea consumată legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă, iar instanţa s-ar orienta spre aceasta, tentativa se sancţionează cu pedeapsa închisorii de la 10 la 20 de ani”, arată Codul Penal din țara noastră.

ADVERTISEMENT