Life

Dani Mocanu, anunț neașteptat pentru fani: „Ne vedem pe scenă”

Dani Mocanu revine pe scenă, după șapte luni de pauză.
13.07.2021 | 23:52
Dani Mocanu anunt neasteptat pentru fani Ne vedem pe scena
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu vrea să revină pe scenă, după șapte luni de pauză. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe pagina sa de Youtube.

Dani Mocanu revine în muzică, după o absență de șapte luni

Dani Mocanu a anunțat că și-a îndeplinit o promisiune pe care i-a făcut-o lui Dumnezeu. Acesta vorbea despre faptul că, atunci când s-a retras, a vrut să ia calea lui Dumnezeu și acum se pare că a reușit mai mult de atât, i-a adus la pocăință pe mai mulți oameni.

ADVERTISEMENT

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, după șapte luni de zile am îndeplinit promisiunea respectivă.

În momentul de față pot să mă întorc în muzică, nu vreau să vorbesc mult, să vă plictisesc, mă întorc în muzică. Doamne, te iubesc, și atât. Ne vedem pe scenă”, a spus artistul, în anunțul său făcut pe Youtube.

Ce i-a anunțat Dani Mocanu pe fanii săi

De asemenea, Dani Mocanu a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmațiilor sale și a arătat mai multe fotografii cu oamenii pe care spune că i-a adus pe calea lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el chiar a prezentat o filmare în care un bărbat este botezat în apa unui râu, pentru a dovedi că și-a ținut promisiunea făcută acum șapte luni.

„Câteva persoane dragi mie aduse pe calea lui Dumnezeu, cred că mi-am îndeplinit promisiunea făcută din tot sufletul pentru Dumnezeu”, a spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a mai spus și că are o satisfacție sufletească foarte mare datorită lucrurilor pe care le-a realizat în ultimele luni, așa că acum poate reveni pe scenă și se poate reapuca de crearea unor piese.

Artistul a ținut să le mulțumească fanilor și să le spună cât îi apreciază.

„Am 28 de ani și nimic până în prezent nu mi-a adus o satisfacție sufletească mai mare decât această de a aduce câteva suflete pe calea Lui Dumnezeu. Acum mă întorc. Vă iubesc”, a mai transmis manelistul.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu s-a retras din muzică, lucru pe care îl anunța în luna ianuarie a anului 2021. Acum câteva luni, el chiar spunea că decizia sa este una definitivă și nu vrea cu niciun preț să se întoarcă în acest domeniu.

La nici șapte luni, el deja s-a răzgândit și i-a anunțat pe fani că îl vor vedea cântând pe scenă cât de curând.

ADVERTISEMENT