Life

Dani Mocanu nu crede în existența coronavirusului și refuză să poarte mască! Ce metodă a găsit manelistul pentru a scăpa de această problemă

09.06.2020 | 12:17
Dani Mocanu nu crede in existenta coronavirusului si refuza sa poarte masca Ce metoda a gasit manelistul pentru a scapa de aceasta problema
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a cumințit și încearcă să respecte regulile impuse de autorități în această perioadă pentru a nu fi pasibil de o nouă amendă, Dani Mocanu tot nu se poate împăca cu ideea că trebuie să poarte mască de fiecare dată când intră într-un spațiu public închis. Asta pentru că manelistul este convins că pandemia de coronavirus a fost inventată pentru ca unii „băieți deștepți” să încaseze bani frumoși de pe urma oamenilor naivi și panicați.

Dani Mocanu nu mai vrea să poarte masca de protecție. Va angaja pe cineva care să se facă toate treburile în locul lui

Și pentru că nu mai vrea nici în ruptul capului să audă de restricții, controversatul interlop a jurat că nu va mai pune piciorul într-un magazin sau instituție până când „se termină minciuna asta”.

ADVERTISEMENT

Și dacă vă întrebați cine se va ocupa de toate cele necesare, ei bine, trebuie să știți că Dani Mocanu se află deja în căutarea persoanei potrivite, pe care o ademenește cu un salariu pe măsură.

Nu mai poate omul să se ducă să ia o înghețată, că trebuie să poarte mască. M-am jurat că trimit pe altcineva când am nevoie și nu mai intru nicăieri, până nu se termină prostia asta.

ADVERTISEMENT

M-am jurat, este ultima dată când intru undeva până se termină minciuna asta”, a dezvăluit manelistul din interiorul unui supermarket, enervat la culme că este obligat să poarte mască de protecție la cumpărături.

În plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu își caută iubită

Și pentru că o „simplă” pandemie nu îi poate da planurile peste cap, Dani Mocanu a reluat căutările pentru iubita perfectă. Nu va fi deloc ușor, pentru că experiențele din trecut l-au dezamăgit atât de tare, încât a decis că trebuie să fie mult mai selectiv.

ADVERTISEMENT

Așa se face că viitoarea sa iubită va trebui să îndeplinească o condiție esențială: „să fie ascultătoare”. Aspectul fizic nu este foarte important, atât timp cât manelistul dispune de banii necesari pentru a-i oferi viitoarei partenere un trup de invidiat.

Sunt burlac din nou. Sunt ok aşa. Vreau să fac un anunţ public. Vreau să mă însor şi nu găsesc. Faceţi o selecţie.

ADVERTISEMENT

Vreau ca viitoarea iubită să fie ascultătoare. Poate să fie şi urâtă, că o duc eu prin saloane”, a dezvăluit Dani Mocanu în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Rămâne de văzut cine va reuși să-i cucerească inima.

ADVERTISEMENT