Life

Dani Mocanu s-a făcut de râs pe internet! Toată lumea a comentat după ce a apărut în ipostaza asta

24.07.2020 | 11:56
Dani Mocanu sa facut de ras pe internet Toata lumea a comentat dupa ce a aparut in ipostaza asta
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu este numit și Regele Youtube-ului, după ce a spart topurile muzicale cu fiecare piesă lansată.

El susține că se lăfăie în bani, însă o fotografie controversată îl arată într-o postură greu de imaginat pentru un milionar ca el.

ADVERTISEMENT

Artistul nu este atât de bogat pe cât susține și încă nu a ajuns la nivelul financiar în care să-și permită chiar orice.

Dani Mocanu, într-o imagine controversată: are o piscină din cauciuc

Cântărețul care cântă despre bani, autorități și mafioți este ascultat de majoritatea tinerilor din România. În melodiile sale, dar și în fotografiile pe care le postează el arată că duce o viață foarte bună, că întoarce banii cu lopata și se numără printre cei mai bogați artiști.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Nu e o poza reușită dar îmi place ca aia din spatele meu nu are sutien !!!

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial) on

Ei bine, situația nu este deloc roz pentru Dani Mocanu, care are în curtea casei o piscină de cauciuc, nicidecum o piscină reală, așa cum se întâmplă în cazul lui Dorian Popa, care, de altfel, s-a lăudat cu avuțiile sale.

Imaginea controversată cu Dani Mocanu în piscina din cauciuc din curtea casei au făcut deliciul fanilor de pe internet. Astfel, din câte se pare, artistul nu-și permite luxul de a avea o super piscină  lângă vila pe care și-a ridicat-o.

ADVERTISEMENT

Cântărețul mai are mult până să ajungă super bogat, însă topurile muzicale în care se află îl vor ajuta cu siguranță să meargă în direcția asta.

Dani Mocanu, anchetat într-un dosar de prostituție

În 2018, artistul a fost acuzat de către procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița că artistul ar fi condus, împreună cu alte persoane, o rețea de prostituate de lux. Potrivit autorităților, cântărețul ar fi acționat din 2016 și era cărăușul grupării de prostituție care acționa în Marea Britanie și Irlanda.

ADVERTISEMENT