Life

Dani Mocanu și fratele lui, reținuți după bătaia dintr-o benzinărie. Sunt acuzați de tentativă de omor

Dani Mocanu și fratele lui au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce săptămâna trecută au bătut, împreună cu alți indivizi, un bărbat, într-o benzinărie din Pitești.
24.08.2022 | 10:11
Dani Mocanu si fratele lui retinuti dupa bataia dintro benzinarie Sunt acuzati de tentativa de omor
Dani Mocanu, fratele său și alți indivizi au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Sursa foto: facebook, Stirile Protv, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Manelistul Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. Săptămâna trecută, cei doi și alți indivizi au bătut cu bâte, un bărbat, într-o benzinărie din Pitești.

Dani Mocanu și fratele lui, reținuți pentru 24 de ore, după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești

Oamenii legii au procedat astfel după ce momentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zona unde a avut loc conflictul. Pe numele interpretului s-a mai deschis încă un dosar penal, potrivit stiripesurse.

ADVERTISEMENT

Întreaga altercație a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august. Victima a fost lovită grav, mai ales în zona capului. Drept urmare, a fost transportată la spital.

Victima a avut nevoie de internare la secția de neurochirurgie

Din cauza leziunilor, bărbatul agresat a stat internat la secția de neurochirurgie a Spitalului Județean Pitești. La momentul sosirii oamenilor legii la stația peco, agresorii erau deja plecați.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Nu este prima oară când Dani Mocanu are probleme cu legea. Manelistul este și condamnat la închisoare

Dani Mocanu nu se află la prima abatere cu legea. La finalul lunii iunie, solistul care strânge milioane de vizualizări la melodiile sale a fost percheziționat de poliție într-un dosar de amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice, din cauză că a amenințat un bărbat, cu un cuțit, într-un club.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au audiat atunci și apoi l-au lăsat în libertate. Asta după ce, în 2021, manelistul a primit o condamnare de șase luni de închisoare cu executare, din cauză că a incitat la ură împotriva femeilor, într-un videoclip al său.

ADVERTISEMENT