Life

Dani Oțil a acceptat provocarea supremă. Prezentatorul TV, ipostază amuzantă cu fiul său: „Bona de la forțele speciale”

Dani Oțil a acceptat provocarea supremă. Prezentatorul de la Antena 1 s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă cu fiul său.
04.10.2021 | 15:16
Dani Otil a acceptat provocarea suprema Prezentatorul TV ipostaza amuzanta cu fiul sau Bona de la fortele speciale
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a acceptat provocarea supremă, aceea de a-i schimba scutecul fiului său. Acesta a folosit o mască de gaze pentru această sarcină. Imaginile au stârnit râsetele urmăritorilor, care i-au dat diverse sfaturi legate de acest subiect.

În urmă cu trei săptămâni, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt împreună de trei ani și s-au căsătorit acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a acceptat provocarea supremă. Prezentatorul TV, ipostază amuzantă cu fiul său: „Bona de la forțele speciale”

Dani Oțil a acceptat provocarea supremă, aceea de a-i schimba scutecul bebelușului său și al Gabrielei Prisăcariu. Prezentatorul de la Antena 1 s-a „echipat” pentru a duce la bun sfârșit această „misiune”.

Vedeta a purtat o mască de gaze pe față, iar internauții s-au amuzat copios după ce au văzut postarea. În plus, aceștia i-au dat lui Dani Oțil și câteva sfaturi utile legate de creșterea celui mic.

ADVERTISEMENT

Fanii l-au avertizat pe soțul Gabrielei Prisăcariu că schimbarea scutecului va fi mult mai dificilă atunci când micuțul va începe să consume și alimente, nu doar lapte.

„Sa vezi după ce începe diversificarea cum o să fie… o sa ai nevoie de 2 măști și combinezon”, „Încă nu e nimic, stai să vezi…”, „După 6 luni să-ți mai iei o mască”, „Bona de la forțele speciale”, au fost câteva dintre comentariile de la fani.

ADVERTISEMENT

Unii l-au felicitat pe prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, care tratează fiecare situație cu umorul său nelipsit. „Îmi place că ești implicat, responsabil și faci totul cu relaxare și umor caracteristic”, a mai scris cineva.

Postarea a primit deja peste 8.600 de like-uri pe Facebook în doar câteva ore, iar pe Instagram aproape 5.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT

Ce nume au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au contrazis în privința numelui pe care să îl poarte micuțul. Prezentatorul și-ar fi dorit un singur prenume pentru fiul său, dar soția lui nu a fost de aceeași părere.

Până la urmă, cei doi au ajuns la o înțelegere și i-au pus băiețelului un nume special, Luca Tiago, ambele nume fiind sfinte.

„Luca” este un nume de origine greacă și se traduce prin „cel născut în lumină”, fiind destul de întâlnit în România. „Tiago” este un nume rar, de zeitate, iar cei care îl poartă se spune că sunt talentați la sport și sunt agili.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil…

Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie Cârcel.

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți”, spunea Dani Oțil cu câteva zile înainte să devină tată.

ADVERTISEMENT