Life

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-și poate lua fiul în vacanță: “De trei luni mă chinui”

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-l poate lua cu el în vacanță pe fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu.
09.06.2022 | 14:41
Dani Otil a dezvaluit motivul pentru care nusi poate lua fiul in vacanta De trei luni ma chinui
Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și poate lua fiul în vacanță. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a dezvăluit care este motivul pentru care nu-l poate lua în vacanță pe fiul său, Luca Tiago. Vedeta de la Antena 1 încearcă de ceva timp să-i facă pașaport micuțului.

Motivul pentru care Dani Oțil nu-și poate lua fiul în vacanță

Prezentatorul de la Antena 1 a explicat, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de ce nu-l poate lua pe fiul său în vacanță.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil încearcă de câteva luni să-i facă pașaport fiului său și al Gabrielei Prisăcariu. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru nici până acum. Luca Tiago nu poate merge în vacanță alături de părinți pentru că nu are actele necesare.

“De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a spus Dani Oțil în ediția de astăzi a matinalului de la Antena 1, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor pleca singuri în vacanță, iar copilul va rămâne, cel mai probabil, în grija bunicilor.

Ce spune Dani Oțil despre al doilea copil

Dani Oțil și partenera sa de viață au devenit părinți în septembrie 2021 și sunt mai fericiți ca niciodată de atunci. Fanii se întreabă dacă cei doi mai vor și un al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a spus că un copil este de ajuns și că nu vrea să se gândească la ce ar putea face doi în casă.

“Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă.”, a mai spus Dani Oțil într-o ediție recentă a matinalului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dani Oțil a mai spus că a fost presat de cei din jur să devină părinte.

Prezentatorul a glumit și a declarat, în platoul matinalului pe care îl prezintă alături de Răzvan Simion, că a făcut un copil doar pentru a le închide gura celor care îl întrebau mereu când are de gând să devină tată.

“Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: ‘E, faceți voi un copil și o să vedeți voi’”, a adăugat Dani Oți.

ADVERTISEMENT