Life

Dani Oțil a fost păcălit când și-a luat prima mașină: “A fost o țeapă. O coajă…”

Dani Oțil a fost păcălit când și-a luat prima mașină. Iată ce a povestit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani despre primul său autovehicul.
05.10.2022 | 17:48
Dani Otil a fost pacalit cand sia luat prima masina A fost o teapa O coaja
Dani Oțil a fost păcălit când și-a luat prima mașină. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a povestit o experiență mai puțin plăcută din viața lui, atunci când și-a luat prima mașină. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a recunoscut că a luat țeapă.

Dani Oțil a fost păcălit când și-a luat propria mașină, prima din viața lui

Pe când era doar un student, Dani Oțil și-a cumpărat prima sa mașină, care s-a dovedit a fi o țeapă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a recunoscut că a fost păcălit să cumpere autovehiculul respectiv, pe care l-a descris ca fiind „o coajă”.

ADVERTISEMENT

Dar soțul Gabrielei Prisăcariu a văzut și partea bună în totul răul de a fi avut o mașină proastă: a învățat multe lucruri despre automobile, fiind propriul lui mecanic.

„Prima mașină cumpărată cu banii mei a fost o țeapă. Era o coajă de mașină. Ca student oricum … dar am învățat multe cu mașina aia. În primul rând, mecanică.”, a spus Dani Oțil, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil iubește mașinile de curse. De ce nu vrea ca fiul lui să îi urmeze pasiunea

Dani Oțil este un pasionat al mașinilor cu mulți cai putere și chiar a participat la un eveniment automobilistic de anvergură din Capitală, dar spune că nu vrea ca fiul său să îi preia această pasiune.

Răspunsul prezentatorului de la Neatza a fost unul scurt, costă mult și nu și-ar putea permite din punct de vedere financiar să aibă un fiu cu aceeași pasiune costisitoare ca a sa.

ADVERTISEMENT

„Nu, pentru că nu am bani pentru asta”, a spus el, tot pentru sursa citată.

Dani Oțil a mai mărturisit și că dorința sa pentru viteză nu a fost oprită de când a venit tată și în niciun caz nu conduce mai responsabil la raliuri pentru că îl are pe micuțul Tiago acasă.

„Nu. Nu știu ce ziceți voi că sunt mai responsabil. Nu, nu … merg la fel. Există securitate pe traseu și măsuri de siguranță”, a completat el.

ADVERTISEMENT
Tags: