Life

Dani Oțil a împlinit 41 de ani. Ce i-a transmis soția, Gabriela Prisăcariu, de ziua lui

Dani Oțil a împlinit vârsta de 41 de ani. Soția lui, Gabriela Prisăcariu, i-a făcut o urare specială cu această ocazie.
24.08.2021 | 15:57
Dani Otil a implinit 41 de ani Ce ia transmis sotia Gabriela Prisacariu de ziua lui
Dani Oțil a împlinit 41 de ani. Ce i-a transmis soția, Gabriela Prisăcariu, de ziua lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a împlinit vârsta de 41 de ani, iar soția lui i-a făcut o urare inedită cu această ocazie. Gabriela Prisăcariu a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o fotografie cu ei doi.

Przentatorul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, iar în curând se va naște primul lor copil. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă băiețelul în brațe.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a împlinit 41 de ani. Ce i-a transmis soția, Gabriela Prisăcariu, de ziua lui

Dani Oțil a împlinit 41 de ani, iar Gabriela Prisăcariu i-a făcut o urare emoționantă de ziua lui. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a căsătorit cu partenera lui în urmă cu câteva luni și se iubesc de trei ani.

„La mulți ani soțului meu frumos”, a scris Gabriela Prisăcariu pe InstaStory, alături de o fotografie cu prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil își sărbătorește ziua de naștere
Dani Oțil își sărbătorește ziua de naștere. Sursa foto: Instagram

Mesajele de „la mulți ani” ale fanilor nu au lipsit de pe pagina de Instagram a lui Dani Oțil. Prezentatorul a postat o fotografie cu un tort în față, iar internauții i-au lăsat sute de comentarii.

Dani Oțil este mai fericit ca niciodată de când a aflat că el și Gabriela vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț în această primăvară, iar băiețelul lor se va naște în câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, fericită că va avea un copil

Cu câteva luni în urmă, Gabriela Prisăcariu a declarat că ea și Dani își doreau de mult timp un bebeluș. Fosta concurentă de la „Next Top Model” a spus, în cadrul unui interviu, că vor fi patru membri în familie, pentru că intră în calcul și pisica lor.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi.

ADVERTISEMENT

Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim (…)

Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat blondina pentru click.ro.

ADVERTISEMENT