Life

Dani Oțil a izbucnit în direct: ”Du-te la muncă! Nimeni nu te suportă”

23.07.2020 | 10:04
Dani Otil a izbucnit in direct Dute la munca Nimeni nu te suporta
ADVERTISEMENT

Dani Oţil este revoltat peste măsură pe așa numitele „dive”, femeile care stau toată viața pe banii părinților sau ai bărbaților, dar nu au muncit nici măcar o zi în viața lor. Renumitul prezentator de la „Neatza” a simțit nevoia să se exprime legat de acest aspect în felul său caracteristic.

Vedeta de la Antena 1 a ținut să le transmită acestor femei un mesaj tranșant folosind „tehnica afirmației sincere”, el fiind o persoană foarte directă și deschisă atunci când este deranjat de ceva anume. Colegul lui Răzvan Simion a fost într-adevăr extrem de sincer, izbucnind în direct.

ADVERTISEMENT

„Folosesc adesea pentru eliberare și pentru aruncarea poverilor din spate, jos, tehnica afirmației sincere”, a spus sportivul, relatează a1.ro. 

Prezentatorul Dani Oțil, mesaj tranșant pentru „divele” din țara noastră

„Toată lumea din jurul meu știe ca sunt un om sincer și folosesc teoria afirmației sincere, ca să scapi de povară”, a spus în continuare renumitul prezentator și om de afaceri, conform sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil este extrem de deranjat de o anumită categorie de tinere care continuă să stea pe banii părinților, dar nu vor să muncească, ci mai degrabă să adune diplome. Prezentatorul de la Antena 1 le-a dat un sfat acestor femei, și anume, să meargă la muncă.

„Dacă ești grasă, te îmbraci mulat, ești la al treilea MBA, faci șase mastere, ai 28 de ani, mănânci, în continuare fasole bătută de la mă-ta, cu ceapă, am o singura veste să-ți dau: «DU-TE LA MUNCĂ».

ADVERTISEMENT

Nimeni nu te suportă, ai aproape 30 de ani, faci numai școli, n-ai muncit o zi în viața ta, cât să te mai țină și maică-ta cu taică-tu?”, a continuat moderatorul „X Factor” de la Antena 1.

Vedeta nu s-a oprit aici cu declarațiile sale debordant de sincere și a ținut să sublinieze faptul că persoanele care merg în vacanță pe banii iubiților sunt doar „prostituate bătrâne”.

ADVERTISEMENT

„Îți plătește altcineva camera de hotel de la mare decât cel care îți plătește chiria? Ești o prostituată bătrână!”, a conchis acesta.

ADVERTISEMENT