Life

Dani Oțil a plecat nemulțumit de la nunta lui Răzvan Simion. Ce și-ar fi dorit prezentatorul: ”Puteai să ceri”

Dani Oțil, nemulțumiri după nunta prietenului său, Răzvan Simion, cu Daliana Răducan. Ce i-ar fi plăcut prezentatorului la eveniment?
11.06.2024 | 11:02
Dani Otil a plecat nemultumit de la nunta lui Razvan Simion Ce siar fi dorit prezentatorul Puteai sa ceri
Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în weekend. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a mărturisit că a plecat nemulțumit de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, eveniment care a avut loc în acest weekend, într-un cadru restrâns. Cuplul a făcut imagini publice a doua zi, după momentul când și-au promis iubire eternă.

Ce nemulțumiri a avut Dani Oțil față de nunta prietenului său

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ajuns în fața altarului după patru ani de relație, sâmbătă, 8 iunie. Nu au spus decât celor cunoscuți despre eveniment și au sărbătorit totul doar alături de cei dragi, printre care și Dani Oțil și soția lui, Gabriela Oțil.

ADVERTISEMENT

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, a doua zi după nuntă, reiese că momentul a fost unul impecabil, iar mirii au fost îmbrăcați ca la carte. Dacă Răzvan Simion a optat pentru un costum clasic de mire, Daliana a purtat o rochie personalizată.

Daliana a mărturisit că rochia i-a fost mai întâi desenată, încât să-și facă o idee despre cum va arăta la final. Rezultatul a fost unul care i s-a potrivit perfect. Rochia a fost tip sirenă, cu dantelă, asortată cu o pelerină lungă și o coafură la fel de simplă.

ADVERTISEMENT

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezenta familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana Răducan în dreptul unui filmuleț de la nunta sa cu Răzvan Simion, postat pe Instagram.

Răzvan Simion, către Dani Oțil: ”Puteai să ceri, știi că nu se pune pe masă”

La un moment dat, Dani Oțil a ținut un discurs la nunta bunului său amic. Marți, în direct la emisiunea pe care o prezintă, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil i-a spus lui Răzvan Simion ce nemulțumiri a avut legat de eveniment.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, cu umorul său aparte, a declarat că și-ar fi dorit pâine la anumite preparate. Răzvan Simion i-a precizat că ar fi putut să ceară, chiar dacă nu i s-a adus la masă. ”Zi, Dănuț, nu mai ține în tine. La ce ai fi vrut pâine? Aveai pâinica aia acolo. Puteai să ceri, știi că nu se pune pe masă”, a fost replica lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT