Life

Dani Oțil a primit din greșeală aproape 15.000 de euro. Cum s-a întâmplat asta și ce vrea să facă prezentatorul tv cu banii

Dani Oțil a avut parte de o întâmplare pe care mulți români și-ar dori-o. Prezentatorul tv s-a trezit cu aproape 15.000 de euro în contul său bancar.
02.12.2022 | 20:11
Dani Otil a primit din greseala aproape 15000 de euro Cum sa intamplat asta si ce vrea sa faca prezentatorul tv cu banii
Dani Oțil s-a trezit în contul bancar cu aproape 15.000 de euro. Ce vrea să facă cu banii? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil poate spune că a dat marea lovitură, sau cel puțin așa pare de la distanță. Prezentatorul tv a primit din greșeală aproape 15.000 de euro.

Dani Oțil s-a trezit cu aproape 15.000 de euro în contul său bancar

Cum a fost posibil acest lucru? Nici măcar Dani Oțil nu înțelege. Prezentatorul tv de la Antena 1 a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întreaga întâmplare.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că de aproape o săptămână, în contul său de franci elvețieni pe care nu l-a mai accesat de multă vreme au, au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni, adică echivalentul sumei de 15.000 de euro.

Dani Oțil povestește că acel cont bancar îl folosea strict pentru rate și că de mult timp nu mai intrase pe el.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, prezentatorul tv nu înțeleg cum și de unde ar fi venit banii respectivi, având în vedere că suma este una destul de mare.

”Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (…)

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni (…) au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus prezentatorul tv în clipul video postat.

ADVERTISEMENT

Soțul Gabrielei Prisăcariu spune că din ziua în care a primit banii și până în prezent se tot chinuie să afle de unde a venit această sumă.

Ce vrea să facă Dani Oțil cu cei aproape 15.000 de euro pe care i-a primit

El a contactat inclusiv reprezentanții băncii respective, însă până acum nu s-a aflat nimic concret.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil se întreabă dacă nu cumva o fi vorba despre vreo moștenire sau despre un cadou, însă până atunci, preferă să nu se atingă de banii respectivi.

De asemenea, acestea susține că a fost crescut să fie un om corect și preferă să nu ajungă în situații neplăcute.

Mai exact, Dani Oțil se teme ca nu cumva banii să fie proveniți din activități ilegale.

”Sunt un om corect, că așa m-a învățat tata (…) și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă cautea poliția și să zică ”ai primit bani de la un terorist”.”, a mai spus Dani Oțil, pe Instagram.

El a completat că până acum persoana de la care au venit banii nu are un IBAN și că se lucrează intens pentru a se afla adevărul.

Menționăm că oricum prezentatorul tv, dar și colegul său, Răzvan Simion, câștigă destul de bine de la Antena 1, dar și din alte activități pe care le întreprind, drept urmare, pentru ei, banii nu sunt deloc o problemă.

ADVERTISEMENT