Life

Dani Oțil, adevărul despre relația cu Anna Lesko: „I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți”

Dani Oțil a spus adevărul despre relația cu Anna Lesko. Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a mărturisit ce gesturi extreme a făcut pentru pasiunea lui.
23.05.2022 | 13:01
Dani Otil adevarul despre relatia cu Anna Lesko Iam facut altar iar ea imi aducea ciorapi cizme chiloti
Dani Oțil, adevărul despre relația cu Anna Lesko. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a făcut mărturisiri despre pasiunea pe care a avut-o pe Anna Lesko. De altfel, prezentatorul TV a explicat și cât de departe a dus obsesia pentru cântăreața din Republica Moldova.

Dani Oțil, mărturisiri despre pasiunea pentru Anna Lesko

Dani Oțil a vorbit despre pasiunea pe care a avut-o pentru cântăreața Anna Lesko, în cadrul podcastului lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Atunci, prezentatorul a mărturisit că a făcut un adevărat altar cântăreței originare din Republica Moldova, iar aceasta îi aducea diverse obiecte de îmbrăcăminte, de la ciorapi și chiloți, până la cizme.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție a ei făceam ceva spectaculos”, a povestit prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Ce gesturi extreme a făcut Dani Oțil din pasiune pentru Anna Lesko

De asemenea, acesta a vorbit și despre gesturile extreme pe care le-a făcut pentru a atrage atenția Annei Lesko.

Astfel, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că s-a aruncat de pe un pod pentru a-i aduce peștișorul de aur vedetei, dar s-a dovedit a fi doar un cod mort.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, un alt lucru extrem făcut de Dani Oțil pentru a-și arăta pasiunea pentru Anna Lesko a fost să se lege de Turnul Televiziunii, de unde s-a aruncat de la o distanță de circa 40 de metri.

„O dată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort.

ADVERTISEMENT

O dată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a povestit prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

De altfel, mereu a existat o scânteie în interacțiunile lor, discursul Annei Lesko la adresa prezentatorului fiind unul foarte provocator.

“Vreau să mă întind pe un pat şi din când în când să mă atingi aşa: «Anna, Annişoara, Annuţa, Annuşka, hai mai spune şi tu ceva».

Eu nu vreau să tragem cortina, să ne ascundem după degete”, a spus artista în cadrul unei emisiuni în care a fost invitată la Neatza cu Răzvan şi Dani.

De asemenea, Dani Oțil a apărut gol cu un buchet de flori pe care voia să i-l dăruiască Annei Lesko, în direct la TV, după cum se poate vedea în clipul video de mai sus!