Life

Dani Oțil, ironie la adresa Lidiei Buble și a lui Harlys Becerra. Ce a zis despre iubitul cântăreței

Dani Oțil a făcut o remarcă acidă la adresa cântăreței Lidia Buble în legătură cu actuala sa relație amoroasă, cea cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra.
11.11.2021 | 14:37
Dani Otil ironie la adresa Lidiei Buble si a lui Harlys Becerra Ce a zis despre iubitul cantaretei
Dani Oțil, replică dură despre relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza a deschis o discuție care o are în prim-plan pe concurenta de la Asia Express, totul având legătură cu denumirile pe care le primesc unele persoane publice de la presă.

Matinalul de la Antena 1 susține că au fost foarte multe momente în care a citit articole în care persoanele publice nu erau descrise cu subiect și predicat, ci au primit anumite apelative.

ADVERTISEMENT

În acest sens Dani Oțil a făcut o mică ironie la adresa Lidiei Buble, care și-a găsit fericirea în brațele actorului cubanez Harlys Becerra, la un an după despărțirea de Răzvan Simion.

Dani Oțil, replică dură despre relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra

„Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Da, cine e? E cu un băiat, nu?”, a fost remarca cântărețului, care a încercat să scoată mai multe informații de la vedeta de la Antena 1.

„Da, dar ei, neavând nume, folosesc apelative. Uite, Turbo Prințesica…”, a completat prezentatorul de la Neatza, în același podcast.

ADVERTISEMENT

„Cine-i Turbo Prințesica?”, a întrebat Speak.

„E o fată din oraș! Eu vreau să fiu eu Turbo Prințișorul! Am mașină tare la curse și sunt un pic prințișor”, a completat colegul lui Răzvan Simion.

Lidia Buble, fericită alături de actualul iubit, Harlys Becerra

Lidia Buble este în culmea fericirii de când s-a îndrăgostit de actorul cubanez Harlys Becerra. Concurenta de la Asia Express și artistul sunt împreună de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a recunoscut povestea de dragoste cu actualul partener de viață, cu care s-a afișat inclusiv în țară. Vedeta l-a prezentat familiei sale, semn că este o relație serioasă.

În ultima perioadă îndrăgita artistă vorbește tot mai des despre căsătorie, după ce toată lumea se aștepta să ajungă la altar alături de Răzvan Simion, cu care a avut o relație de 5 ani.

ADVERTISEMENT