Life

Dani Oțil, atac la adresa lui George Buhnici. Ce mesaj subtil a transmis pentru vlogger într-o postare cu soția sa

Dani Oțil, atac subtil la adresa lui George Buhnici. Ce mesaj i-a transmis acestuia prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu.
28.07.2022 | 17:31
Dani Otil atac la adresa lui George Buhnici Ce mesaj subtil a transmis pentru vlogger intro postare cu sotia sa
Dani Oțil, atac la adresa lui George Buhnici. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a publicat o imagine cu Gabriela Prisăcariu în costum de baie și a făcut o remarcă prin care îl atacă pe George Buhnici.

Dani Oțil, atac la adresa lui George Buhnici. Ce a postat pe rețelele de socializare

Dani Oțil a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu soția lui, Gabriela Prisăcariu, în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Descrierea pe care a pus-o acesta la imaginea respectivă este cea prin care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani l-a atacat pe George Buhnici.

„Noroc că nu are corp de minoră”, a scris Dani Oțil în dreptul imaginii cu soția sa, făcând aluzie la ceea ce a spus George Buhnici despre propria sa nevastă.

ADVERTISEMENT

Desigur, comentariile au apărut repede, iar internauții au lăudat-o pe partenera de viață a lui Dani Oțil pentru felul în care arată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

George Buhnici se lăuda cu corpul de minoră al soției sale

Mai precis, printre afirmațiile controversate făcute de George Buhnici s-a aflat și una despre corpul de minoră al soției sale, Lorena Buhnici, pe care a lăudat-o pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Apoi, într-o postare pe Facebook, George Buhnici a încercat să își explice afirmațiile și a spus că nu este prima dată când o laudă pe soția lui că arată mai tânără.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar el spunea că acum circa trei ani a scris într-o postare pe Instagram că Lorena Buhnici arată ca „o minoră”, așa că nu înțelege de ce oamenii se simt revoltați acum și acum câțiva ani nu l-a criticat nimeni.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soţia că arată mult mai tânără.

O fac constant, am făcut-o şi acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă”, a mai explicat George Buhnici pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT