Life

Dani Oțil și-a surprins soția în ziua în care Gabriela a împlinit 29 de ani. Ce cadou i-a făcut prezentatorul

Dani Oțil i-a făcut o declarați în direct soției sale, Gabriela Prisăcariu, în ziua în care aceasta a împlinit 29 de ani. Prezentatorul a dezvăluit și ce cadou i-a cumpărat.
22.11.2021 | 16:25
Dani Otil sia surprins sotia in ziua in care Gabriela a implinit 29 de ani Ce cadou ia facut prezentatorul
Ce cadou i-a cumpărat Oțil soției sale. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani, iar Dani Oțil a ținut să-i transmită un mesaj în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Prezentatorul le-a dezvăluit fanilor și ce cadou i-a cumpărat soției sale.

Dani Oțil nu a ratat ocazia și a anunțat cea mai nouă poreclă a fiului său.

Dani Oțil și-a surprins soția în ziua în care Gabriela a împlinit 29 de ani. Ce cadou i-a făcut prezentatorul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Dis de dimineață, cunoscutul prezentator i-a transmis soției sale un mesaj, aceasta împlinind 29 de ani.

ADVERTISEMENT

A dezvăluit și ce cadou i-a cumpărat Gabrielei, după ce aceasta i-a spus să o surprindă și să-i facă o surpriză frumoasă. În stilul său caracteristic, Dani Oțil a vorbit și despre cea mai nouă poreclă a fiului său.

“Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago).

ADVERTISEMENT

Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți.

I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine”, i-a transmis prezentatorul soției sale în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

“Ziua mea de naștere arată diferit de anul asta😍😍😍 Bună dimineața #29 ❤️”, a scris modelul pe Instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul său.

Gabriela și Luca Tiago
Gabriela și Luca Tiago

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, cei mai fericiți părinți

Prezentatorul este foarte activ pe rețelele de socializare. Acesta își ține fanii la curent cu tot ce face de când s-a născut Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aproape în fiecare emisiune povestește diferite întâmplări. Dani Oțil le-a arătat fanilor în una dintre cele mai recente postări cum schimbă scutecele. Acesta a apărut în poză cu o mască de scafandru pe față. Soția sa a fost curioasă să afle ce face costumat.

“Schimb copilul. N-a făcut… 12 ore n-a făcut nimic și acum a făcut… Urează-mi succes!”, i-a spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT