Life

Dani Oțil și Cătălin Cazacu, replici acide la TV. Ce i-a transmis prezentatorul iubitului Ramonei Olaru: “Nu e prietenul meu”

Dani Oțil și Cătălin Cazacu au schimbat replici acide la TV, la matinalul de la Antena 1. Iată ce i-a transmis prezentatorul de televiziune iubitului Ramonei Olaru.
22.02.2022 | 16:58
Dani Otil si Catalin Cazacu replici acide la TV Ce ia transmis prezentatorul iubitului Ramonei Olaru Nu e prietenul meu
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Dani Oțil au avut un schimb replici acide în cadrul matinalului de la Antena 1, după ce iubitul Ramonei Olaru a vorbit despre noul proiect în care este implicat.

Sportivul și prezentatorul TV i-au amuzat pe telespectatori cu umorul lor.

Ada Galeș și Cătălin Cazacu au vorbit despre filmul care va avea premiera în cinematografe peste câteva zile, pe 25 februarie.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Cătălin Cazacu, replici acide la TV

Dani Oțil a ținut să spună că iubitul Ramonei Olaru a venit în platoul emisiunii doar pentru că avea treabă, nu pentru că ar fi prieteni, deși se cunosc de foarte multă vreme.

Prezentatorul TV l-a întrebat pe Cătălin Cazacu dacă rolul din filmul care va apărea peste doar câteva zile va fi cel de măturător.

ADVERTISEMENT

“Cică a venit în platou Cătălin Cazacu, a venit cu treaba, e pentru prima dată când se întâmplă asta, adică să aibă vreo treabă. Nu e prietenul meu.”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția de marți.

Cătălin Cazacu l-a completat pe prezentator imediat. “Doar atâta poți, că ne știm de atâta timp și tot de atâta timp nu suntem prieteni?!…”, a spus sportivul.

ADVERTISEMENT

După ce Ada Galeș a început să vorbească despre film, Dani Oțil a venit cu o replică acidă pentru invitatul său, în spirit de glumă.

“Ada Galeș: În acest film se pupă cineva, se bate cineva, se aruncă telefonul in lac. Este o poveste bazată pe fapte reale. Este povestea depășirii unui moment greu din viață.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu (către Dani): Eu nu sunt partea sensibilă, dacă te uiți la mine!…

Dani Oțil: Ce rol are Cătălin Cazacu în film? Măturător?”, a continuat dialogul dintre cei doi, la Antena 1.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt prieteni de mult timp, dar de câteva luni formează un cuplu. Cei doi au fost întrebați dacă și-ar dori să devină părinți în viitorul apropiat.

Asistenta TV a ieșit cu partenerul ei la restaurant și l-a filmat, spunându-i că ar vrea să aibă o fetiță care să aibă ochii lui.

“Ai ochii la culoare exact ca tricoul de pe tine. Fată să fie cu ochii ăștia, atât. Eu atât am de zis.”, a spus Ramona Olaru pe Instastory.

ADVERTISEMENT