Life

Dani Oțil, certat de mama sa în ziua nunții cu Gabriela Prisăcariu. Ce i-a reproșat femeia

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit weekend-ul trecut, însă evenimentul a fost umbrit de o replică venită din partea mamei prezentatorului TV.
19.05.2021 | 18:42
Dani Otil certat de mama sa in ziua nuntii cu Gabriela Prisacariu Ce ia reprosat femeia
Dani Oțil, certat de mama sa în ziua nunții cu Gabriela Prisăcariu. Ce i-a reproșat femeia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toți invitații s-au bucurat din plin de cununia civilă și petrecerea organizată la restaurantul lui Dani Oțil, însă mama sa se pare că nu a fost pe deplin mulțumită de desfășurarea nunții.

Dorina Oțil i-a reproșat vedetei că nu a ținut cont de tradiții și obiceiuri, așa cum se procedează la evenimente de genul acesta. Mai exact, Dani Oțil a fost certat pentru că nu a avut la masă preparate tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, declarații despre cununia cu Gabriela Prisăcariu. Ce părere a avut mama sa

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu le-au oferit celor aproximativ de 40 de invitați preparate și gustări care mai de care mai elaborate, motiv pentru care de la nunta celor doi au lipsit unele produse tradiționale.

Cei care au luat parte la petrecerea de nuntă a prezentatorului de la Antena 1 s-au delectat cu un candy bar delicios, pește pregătit de chef Nicolai Tand, însă au lipsit celebrele sarmale în foi de varză și mămăliga.

ADVERTISEMENT

„M-a certat maica-mea că nu am avut sarmale la nuntă. Păi cine putea să mai facă sarmale sâmbătă, cine să le mai împăturească?”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion.

Vedeta este în culmea fericirii de când s-a așezat la casa sa, alături de femeia care îl va face curând tată pentru prima oară. Matinalul și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți în această vară, modelul fiind deja în al doilea trimetru de sarcină.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină va aduce pe lume un băiat, după o relație de aproximativ doi cu Dani Oțil. Ei s-au logodit la începutul anului trecut, într-o vacanță în Mexic, dar au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Dani Oțil, petrecere de nuntă restrânsă cu familia și prietenii

Sarcina modelului i-a făcut să grăbească puțin lucrurile și să semneze actele. Prezentatorul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele sâmbătă, 15 mai, într-o ceremonie restrânsă la care au luat parte familia și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, omul de afaceri, Tinu Vidaicu, sunt nașii de cununie ai celebrului cuplu, Dani Oțil precizând că nunta l-a ajutat să se revadă cu oameni dragi din viața ta.

„Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă.

A fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”, a completat matinalul în legătură cu evenimentul de weekend-ul trecut, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT