Life

Dani Oțil, comentariu neașteptat la adresa Ramonei Olaru: “S-au dus și anii tăi”

Dani Oțil a făcut un comentariu neașteptat la adresa Ramonei Olaru, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, alături de Răzvan Simion. Iată ce i-a spus prezentatorul asistentei TV!
01.07.2022 | 10:56
Dani Otil comentariu neasteptat la adresa Ramonei Olaru Sau dus si anii tai
Dani Oțil, comentariu neașteptat la adresa Ramonei Olaru. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a făcut un comentariu neașteptat la adresa Ramonei Olaru, care a revenit la emisiunea de la Antena 1 după ce a lipsit o zi.

Dani Oțil, comentariu neașteptat la adresa Ramonei Olaru

Ramona Olaru a fost nevoită să lipsească o zi de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar acum s-a întors. Blondina nu a scăpat de comentariile prezentatorului Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

În cadrul ediției de vineri a matinalului de la Antena 1, Dani Oțil i-a spus Ramonei Olaru că “s-au dus și anii ei” și că trebuie să caute pe altcineva pentru postul de asistentă TV.

Colegul lui Răzvan Simion a spus, în glumă, că va căuta două asistente de 20 de ani.

“Ramona, abia când lipsești ne dăm seama cât de importantă ești. Oricum, s-au dus și anii tăi, nu mai merge, trebuie ceva mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Tu deja ai fișa cu probleme de sănătate, gata. Căutăm 2 de 20 de ani. Ne căutăm jumătatea noastră, facem angajări.”, i-a spus Dani Oțil colegei sale de platou, potrivit spynews.ro.

Ramona Olaru a reacționat imediat și s-a amuzat de ce a spus colegul ei. De asemenea, iubita lui Cătălin Cazacu a mai spus că nimeni nu s-ar descurca la fel de bine ca ea la emisiune, lucru afirmat și de cei doi prezentatori.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, anunț surprinzător. Prezentatorul vrea o amantă

Într-o ediție recentă a emisiunii de la Antena 1, Dani Oțil a anunțat că își dorește o amantă.

Prezentatorul a luat pe toată lumea prin surprindere cu acest anunț și a spus că soția sa, Gabriela Prisăcariu, cu care este căsătorit de mai bine de un an, îi acordă permisiunea de a avea o amantă.

ADVERTISEMENT

Blondina i-a pus mai multe condiții soțului său. Amanta trebuie să aibă peste 65 de ani și o vere conmsistentă, care să-i rămână prezentatorului moștenire.

“Gata, vreau să îmi fac și eu amantă, să văd cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.”, a spus Dani Oțil la Antena 1,  în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT