Life

Dani Oțil, criticat dur după ce s-a pozat cu fiul lui: “Este prea mic să-l ții așa!”

Dani Oțil se bucură de momente unice alături de fiul său și al Gabrielei Prisăcariu, care a venit pe lume în urmă cu numai câteva zile.
17.09.2021 | 16:31
Dani Otil criticat dur dupa ce sa pozat cu fiul lui Este prea mic sal tii asa
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este tare mândru de băiatul său, cu care a publicat primele imagini încă de când s-a născut, deși nu i-a arătat chipul până-n momentul de față.

Prezentatorul de la Neatza și partenera sa de viață au trecut cu bine peste prima noapte cu bebelușul acasă, iar acum Dani Oțil a făcut o nouă dezvăluire.

ADVERTISEMENT

Sportivul a publicat o imagine nouă, doar că, din păcate, a ajuns să fie criticat pentru felul în care-și ține copilul născut acum 4 zile.

Dani Oțil, în vizorul fanilor. Ce i-au reproșat legat de fiul său

„Bărbați când trebuie… Copii în restul timpului…”, a scris vedeta pe pagina de Instagram, în dreptul pozei cu pricina.

ADVERTISEMENT

Mai exact, matinalul apare cu bebelușul la piept, micuțul fiind ținut într-un marsupiu special realizat dintr-un material de culoare gri.

Poziția în care stă fiul lui Dani Oțil nu a fost deloc pe placul internauților, care sunt de părere că este prea mic pentru un astfel de dispozitiv.

ADVERTISEMENT

„Vai, nu-i prea micuț să-l ții așa? Micuțul. El are osișoarele fragede. Nu știu cât de bine e să-l ții așa”, „Este prea mic să-l ții așa”. 

„Nu este bine să-l ții așa. Coloana se poate modifica pentru că este mic” sau „O prostie de invenție de a transporta copiii”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil, dezvăluiri despre numele copilului. Cum îl strigă

Din fericire, postarea a avut și reacții pozitive. Foarte mulți oameni s-au bucurat la vederea imaginii cu băiatul lui Dani Oțil și al modelului Gabriela Prisăcariu.

Cei doi au devenit părinți în urmă cu numai câteva zile, însă nu au dezvăluit care este numele pe care-l poartă micuțul poreclit „Cârcel”.

Dani Oțil a lăsat să se înțeleagă că este vorba de un prenume scris din patru litere și pentru că nu au ajuns la un numitor comun, copilul va avea două nume.

Bebelușul este sănătos, Gabriela Prisăcariu mărturisind că a luat decizia de a naște prin cezariană, fără să explice de ce a ajuns în această situație.

ADVERTISEMENT