Life

Dani Oțil, cu masca de scafandru pe față: “Schimb copilul! Urează-mi succes!” Video

Masca de scafandru a devenit cel mai bun echipament împotriva mirosurilor neplăcute pentru Dani Oțil. Prezentatorul îi schimbă scutecul fiului său într-un mod cu adevărat unic.
17.11.2021 | 18:27
Dani schimbă scutece cu masca de scafandru pe față. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil are un mod foarte straniu de a schimba scutecele fiului său  și apelează la ajutorul unei măști de… scafandru. Prezentatorul este foarte implicat în viața celui mic, dovadă fiind pozele pe care le urcă pe conturile sale de socializare, însă, provocarea vine atunci când trebuie să schimbe scutece.

De când a devenit tată, Dani se străduiește să se ridice la nivelul așteptărilor. Deseori apelează la sfaturile prietenilor săi care au mai multă experiență în acest domeniu sau pur și simplu citește tot felul de cărți de specialitate. Prezentatorul Tv împărtășește periodic experiențele sale cu cei care îl urmăresc cu interes.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil schimbă scutece cu masca de scafandru pe față

Și soția lui Dani postează zilnic diferite filmulețe, pe contul său de Instagram,în care apare alături de micuțul Luca Tiago. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani face tot posibilul să își ajute soția atunci când este acasă în îngrijirea celui mic. De data aceasta, Dani a fost nevoit să îi schimbe scutecul fiului său, acțiune ce a necesitat o pregătire temeinică.

Gabriela Prisăcariu a ținut morțiș să imortalizeze întreg momentul, așa că a început să își filmeze soțul. În imagini se poate vedea echipamentul de scafandru pe care Dani îl folosește pentru a se proteja de eventualele mirosuri neplăcute. Întrebat de către soția sa ce face, acesta i-a explicat că se pregătește să îi schimbe scutecul fiului său.

ADVERTISEMENT

Schimb copilul. N-a făcut… 12 ore n-a făcut nimic și acum a făcut… Urează-mi succes!”, i-a spus Dani Oțil.

Pe fundalul videoclipului se poate auzi Gabriela, care se distra copios pe seama soțului său. Se pare că Dani nu a mai putut amâna momentul în care trebuie să îi schimbe scutecul fiului său, iar Gabriela a fost încântată pe deplin de modul în care prezentatorul a ales să facă asta.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil îi pregătește un set de amintiri fiului său pentru când va mai crește

Dani a decis că cel mai frumos mod de a-i arăta copilului său cât de dorit a fost este să îi lase periodic mesaje pe contul său de Instagram. Acesta speră ca, atunci când Luca va crește, va dori să afle cât mai multe detalii despre experiența prin care părinții săi au trecut de când el a venit pe lume. Într-una dintre postări, prezentatorul îl asigură pe fiul său că a fost un copil foarte dorit și că va face totul pentru a fi un părinte bun.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.” a declarat Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Care a fost cel mai fericit moment din viața Gabrielei?

Gabriela se bucură și ea de venirea pe lume a fiului său. Dacă înainte evita să se exteriorizeze pe Instagram, acum a scăpat de inhibiții. Vedeta a povestit zilele trecute despre cea mai frumoasă experiență pe care a trăit-o, și nu, nu este vorba despre căsătorie.

Se pare că Gabriela consideră că venirea pe lume a fiului său are o importanță mult mai mare decât căsătoria cu Dani. Aceasta a declarat că momentul în care a reușit să își țină bebelușul în brațe, pentru prima dată, a fost cu adevărat unic.

Cel mai fericit moment din viața mea a fost atunci când mi-a fost pus bebelușul la sân și am putut să-l îmbrățișez, să-l miros, să-l pup!”, a mărturisit soția lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT