Life

Dani Oțil, dat de gol de Răzvan Simion! Când face botezul copilului pe care Gabriela Prisăcariu Oțil îl va naște! Galerie foto

Dani Oțil a fost dat de gol de Răzvan Simion cu privire la botezul pe care îl pune la punct alături de Gabriela Prisăcariu Oțil.
20.06.2021 | 15:24
Dani Otil dat de gol de Razvan Simion Cand face botezul copilului pe care Gabriela Prisacariu Otil il va naste Galerie foto
ADVERTISEMENT

Relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion nu este cea a unor colegi, ci cea a unor prieteni foarte buni, motiv pentru care cel de-al doilea își permite, și la TV, să facă glume pe seama botezului pe care matinalul îl pregătește alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu Oțil.

Răzvan Simion, dezvăluiri despre botezul copilului lui Dani Oțil

Matinalii de la Antena 1 nu s-au putut abține să nu glumească pe tema botezului pe care îl va face Dani Oțil pentru copilul pe care îl va avea cu Gabriela Prisăcariu Oțil.

ADVERTISEMENT

Evident, Răzvan Simion a dezvăluit, fără să vrea neapărat, și când va avea loc evenimentul, chiar dacă toată discuția s-a desfășurat pe un ton cât se poate de glumeț.

”Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?”, a spus Răzvan Simion la televizor, iar Dani Oțil nu s-a putut abține să nu își ”înțepe” prietenul și colegul de emisiune, sugerând că acesta nu este tocmai… avut.

ADVERTISEMENT

”Păi tu nu ai bani de una, dar de două… Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!”, a glumit și Dani Oțil, iar ironiile au continuat, subiectul fiind, așa cum era de așteptat, zgârcenia soțului frumoasei Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisacariu Otil
Gabriela Prisacariu Otil, inainte de sarcina, era invidiata de toate femeile pentru frumusetea ei

”Tu nu îți faci amantă de zgârcit!”, a spus la televizor, spre amuzamentul tuturor, Răzvan Simion, citat de revista Viva.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Oțil așteaptă un băiețel

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Oțil așteaptă un băiețel, primul copil al cuplului având programată nașterea în luna august a acestui an.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, spunea Gabriela, soția lui Dani Oțil, pe pagina ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Oțil s-au căsătorit acum o lună

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Oțil s-au căsătorit la jumătatea lunii mai, în București, chiar la restaurantul pe care îl deține matinalul de la Antena 1, iar la eveniment au luat parte doar prietenii apropiați ai cuplului.

Nașii cuplului au fost Tinu Vidaicu și soția lui, Roxana Ionescu, iar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Oțil au recunoscut că nunta a fost una de vis.

De altfel, frumoasa Gabriela Prisăcariu Oțil a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre eveniment și a precizat că este mai fericită ca niciodată.

”Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. (…) Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră”, a spus, pentru FANATIK, soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT