Life

De ce și-a făcut Dani Oțil datorii și ce spune despre tatăl său: “Nu a evoluat cu nimic financiar”

Dani Oțil a explicat de ce și-a făcut datorii la bănci de la 18 ani. Prezentatorul a vorbit și despre tatăl său, care refuză orice ajutor financiar din partea copiilor.
11.02.2022 | 15:07
De ce sia facut Dani Otil datorii si ce spune despre tatal sau Nu a evoluat cu nimic financiar
ADVERTISEMENT

Dani Oțil are datorii la bănci încă de când avea 18 ani. Prezentatorul de la Antena 1 spune că tot ce are acum se datorează unui sacrificiu făcut atunci când era foarte tânăr.

Deși este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune la momentul actual, Dani Oțil nu a avut întotdeauna o vilă la Corbeanca, mașini și motoare. Toate aceste lucruri sun rezultatul sacrificiului făcut în tinerețe.

ADVERTISEMENT

Moderatorul TV consideră că tatăl lui este de vină pentru faptul că nu a evoluat deloc din punct de vedere financiar.

De ce și-a făcut Dani Oțil datorii și ce spune despre tatăl său

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil are datorii la bancă. De altfel, vedeta se amuză pe seama acestui subiect ori de câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut primul credit la bancă la vârsta de 18 ani. A urmat și un credit de nevoi personale, apoi alte credite, până când acestea s-au acumulat, iar Dani Oțil nu a terminat nici acum de plătit la bancă.

Soțul Gabrielei Prisăcariu recunoaște că a făcut și greșeli financiare, dar a învățat din fiecare și nu a luat exemplul tatălui său, care nu a făcut niciodată împrumuturi.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil mai are un frate, dar tatăl lor nu acceptă ajutorul nimănui atunci când vine vorba de bani. Bărbatul locuiește în același apartament de ani buni și abia de curând și-a pus centrală termică.

Moderatorul TV și fratele său își ajută părinții pe ascuns. Acesta se bucură că a luat credit atunci când era tânăr, pentru că acum se poate descurca fără probleme cu plata datoriilor.

ADVERTISEMENT

“Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală.

Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar. Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu.

Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit.

Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc.”, a declarat Dani Oțil în podcastul lui Radu Țibulcă.

Dani Oțil, detalii despre încasările din reclame

Dani Oțil prezintă matinalul de la Antena 1 de 14 ani, alături de Răzvan Simion. În afară de salariul din televiziune și încasările din restaurantul pe care îl deține în Capitală, vedeta mai câștigă bani și din reclamele pe care le face.

Prezentatorul TV a observat că mulți îl judecă pentru că face reclame, însă nu ia în seamă comentariile răutăcioase. Viața l-a învățat să nu cheltuie banii pe nimic și nici să îi facă ușor.

În plus, Dani Oțil a precizat că nu acceptă contractele de tip barter, ci primește banii, dar și produstele, dacă acestea sunt incluse în serviciile de publicitate pe care le oferă.

“Există oameni care te urăsc că faci reclamă la lucruri. Acum nu știu dacă o fac din comparația pe care o fac cu viața lor, că e normal. Mi-a zis o doamnă că la morminte nu am făcut reclamă, că în rest am făcut la toate.

Eu sunt ca Dorian Popa, nu vreau să dau banii pe nimic. Eu nu fac bartere în general. Eu iau banii, iar dacă vrea să îmi dea omul și produsele, eu le iau.

Sunt tot felul de firme. E o companie care a vrut să îmi dea ciorapi în schimbul unor postări.”, a mai spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT
Tags: