Life

Dani Oțil, declarație neașteptată despre Ramona Olaru. Ce l-a impresionat pe prezentator

Dani Oțil, detalii surpriză despre Ramona Olaru. Ce l-a uimit pe moderator la frumoasa blondină, care este asistentă la Neatza.
08.12.2022 | 12:45
Dani Otil declaratie neasteptata despre Ramona Olaru Ce la impresionat pe prezentator
Dani Oțil, detalii surpriză despre Ramona Olaru. Ce l-a uimit pe moderator la frumoasa blondină. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu s-a sfiit să facă o declarație neașteptată despre frumoasa blondină care este logodită cu Cătălin Cazatu. Ce l-a impresionat pe prezentator la moderatoarea de la Splash! Vedete la apă.

Dani Oțil, detalii surpriză despre Ramona Olaru. Ce l-a uimit pe moderator la frumoasa blondină

Dani Oțil și Ramona Olaru au o relație de prietenie foarte frumoasă, asta pentru că blondina este apropiată de soția sportivului, Gabriela Prisăcariu. Omul de afaceri are numeroase aprecieri pentru asistenta TV.

ADVERTISEMENT

În cadrul matinalului pe care-l moderează de circa 14 ani a făcut o dezvăluire impresionantă despre vedetă. Prezentatorul de la Antena 1 a rămas uimit când colega sa de emisiune a plecat de la un eveniment foarte devreme.

„Ramona a fost la o lansare, au fost numai staruri. Și eu am fost cu treabă și nu cred că se făcuse 20:45, că Ramona a spus că se duce să facă nani. Văzusem barmanii că și-au dat ochii peste cap, ei n-au mai văzut-o să plece la ora asta.

ADVERTISEMENT

A crescut inima în mine ca într-un tată de fată la majoratul prietenilor ei. Am fost tare fericit”, a declarat Dani Oțil despre Ramona Olaru, la Neatza, conform spynews.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, la un pas de despărțire?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în urmă cu câteva luni, doar că de aproximativ două săptămâni nu au mai discutat. Cei doi parteneri de viață traversează o perioadă în care nu știu încotro se îndreaptă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a plecat din locuința partenerului de viață, precizând că nu s-a mutat definitiv la el deloc. Are în continuare foarte multe lucruri în propria casă, subliniind că nu poate spune dacă a greșit ea sau el.

„Habar n-am. Jur că nu am habar. Momentan nu știu deloc ce face…Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de ceva timp. Două săptămâni sau mai mult. Nu o să fac un anunț sau ceva de genul, dar e bine așa momentan.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce face, habar n-am ce face. Am altă treabă în acest moment în viața mea și mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel”, a spus Ramona Olaru la XNS de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT