Life

Dani Oțil, declarație neașteptată. Gabriela Prisăcariu a primit un bilețel cu inimioare, iar prezentatorul a reacționat imediat

Soția lui Dani Oțil a primit prin poștă un bilețel cu inimioare, iar cunoscutul prezentator a reacționat imediat. Blondina a filmat totul și a postat clipul pe contul de socializare.
31.01.2022 | 07:39
Dani Otil declaratie neasteptata Gabriela Prisacariu a primit un biletel cu inimioare iar prezentatorul a reactionat imediat
Dani Oțil, declarație neașteptată. Gabriela Prisăcariu a primit un bilețel cu inimioare
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a primit un colet prin poștă, iar bilețelul pe care l-a găsit l-a făcut pe Dani Oțil să reacționeze imediat.

Blondina a filmat totul și a postat pe contul său de socializare.

Dani Oțil a fost nevoit să stea câteva zile acasă alături de soția sa. Modelul a anunțat că ea și fiul său au contactat un virus gripal care le-a dat bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, declarație neașteptată. Gabriela Prisăcariu a primit un bilețel cu inimioare, iar prezentatorul a reacționat imediat

Săptămâna trecută, Dani Oțil a lipsit câteva zile de pe micile ecrane. Acesta a stat acasă alături de familia sa, după ce Gabriela a anunțat că a fost bolnavă.

Astfel, cunoscutul prezentator a fost prezent în momentul în care soția sa a primit un colet cu produse cosmetice și un bilețel pe care erau desenate trei inimioare. Gabriela s-a declarat extrem de fericită și a spus că darul a înviorat-o, în timp ce soțul său a avut o reacție acidă. Acesta a spus că s-a săturat să stea acasă și își dorește să meargă cât mai repede la muncă.

ADVERTISEMENT

“Am primit un bilețel cu inimioare. Deja mă simt mai bine! Dar știi ce m-ar face să mă simt și mai bine, pentru că sunt bolnăvioară?!”, a spus Gabriela Oțil.

“De mâine mă duc la muncă, atât vreau să zic! Nu mai suport, nu vă mai suport!”, a fost replica soțului ei.

ADVERTISEMENT
Biletul primit de Gabriela
Biletul primit de Gabriela

Bineînțeles că totul a fost doar o glumă, cei doi postând astfel de glume destul de des în mediul online.

Ce a pățit soția lui Dani Oțil

Săptămâna trecută, Gabriela și micuțul Luca Tiago nu s-au simțit foarte bine. Aceștia au contactat un virus.

ADVERTISEMENT

“Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără niciun ajutor. A fost crunt! Bine măcar că ne simțim mai bine și eu și bebelușul. Au fost niște nopți și niște zile crunte, doamne! Nu-mi vine să cred că este abia joi, tot 2022, credeam că suntem în alt an”, a fost mesajul fotomodelului pentru fanii săi.

Dani Oțil a decis să stea acasă pentru a avea grijă de familia sa.

“Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane”, a spus prezentatorul pentruFANATIK.

ADVERTISEMENT