Life

Dani Oțil, dezvăluiri despre numele copilului său și al Gabrielei Prisăcariu: „E din patru litere”

Dani Oțil a făcut dezvăluiri despre numele copilului său și al Gabrielei Prisăcariu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.
16.09.2021 | 16:52
Dani Otil dezvaluiri despre numele copilului sau si al Gabrielei Prisacariu E din patru litere
Dani Oțil, dezvăluiri despre numele copilului său și al Gabrielei Prisăcariu: „E din patru litere” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a făcut dezvăluiri despre numele pe care el și Gabriela Prisăcariu l-au ales pentru copilul lor, născut în urmă cu câteva zile. Prezentatorul a spus că prenumele micuțului este format din patru litere.

În cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, Dani Oțil a vorbit despre acest subiect. Acesta a mai spus că soția lui nu a vrut ca cel mic să aibă doar un singur prenume, așa că i-au pus două.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, dezvăluiri despre numele copilului său și al Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil a făcut dezvăluiri despre numele copilului său și al Gabrielei Prisăcariu. Moderatorul TV nu a spus exact care este numele ales de el și de partenera lui de viață.

Acesta a declarat că micuțul are două prenume pentru că mama lui și-a dorit acest lucru. Dani Oțil a precizat că prenumele ales de el are patru litere, dar nu a dezvăluit care este acesta.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a glumit cu colegul său și a presupus că și-a numit copilul după prenumele său. „Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?”

Dani Oțil nu a confirmat, dar nici nu a negat acest lucru, ci doar a zâmbit. După aceea, ceilalți au început să rostească numele vedetelor de la postul concurent de televiziune, Pro TV: Busu, Neti, Lora, Cove.

ADVERTISEMENT

Cum s-au descurcat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în prima noapte cu bebelușul acasă

Recent, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă. El și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți la sfârșitul săptămânii trecute.

„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de tzatza s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a făcut și primele declarații despre cum se simte acum, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Blondina le-a spus fanilor că totul este bine și le-a mulțumit pentru numărul mare de mesaje.

Fotomodelul nu a vrut să dea explicații legate de motivul pentru care a născut prin cezariană.

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! 

Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, spune vedeta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT