Life

Dani Oțil, emoționat la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Dansul mirilor i-a dat de gol

15.05.2021 | 18:08
Dani Otil emotionat la nunta cu Gabriela Prisacariu Dansul mirilor ia dat de gol
Dani Oțil, emoționat la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Dansul mirilor i-a dat de gol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de momente emoționante în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai, după ce și-au unit destinele. Dansul mirilor i-a impresionat pe invitații veniți la marele eveniment din viața celor două vedete. 

Prezentatorul de la Antena 1 și frumoasa șatenă au făcut marele pas după o relație amoroasă de aproape 2 ani, dar și după ce pandemia le-a dat planurile peste cap. În cele din urmă vedeta și modelul au luat prin surprindere pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Răzvan Simion și aleasa inimii sale s-au căsătorit la starea civilă, petrecerea având loc în aer liber, la restaurantul deținut de Dani Oțil. Acolo prezentatorul și Gabriela Prisăcariu se iubesc enorm, lucru observat cu ochiul liber la dansul mirilor.

Dani Oțil, moment încărcat de emoție la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dansat pe o melodie superbă, lentă, motiv pentru care prezentatorul de la Antena 1 și-a ținut tot timpul partenera de viață în brațe. Vedeta și viitoare mămică s-au simțit în aer nouălea cer, emoțiile fiind pe măsură.

ADVERTISEMENT

Pe toată durata dansului matinalul nu s-a dezlipit de iubita sa, cărei i-a șoptit vorbe frumoase la ureche și pe care a sărutat-o constant pe frunte. Zâmbetul și fericirea celor doi au fost molipsitoare, invitații filmându-i fără niciun fel de ezitare.

Frumoasa șatenă a strălucit într-o rochie superbă de mireasă, declarându-se mulțumită de desfășurarea celui mai important eveniment din viața ei. Gabriela Prisăcariu a ales o ținută complet albă, așa cum se cere în ziua nunții, dar și un buchet colorat.

ADVERTISEMENT

Bucuroasă că a devenit în cele din urmă doamna Oțil, modelul a publicat o imagine pe rețelele de socializare, alături de o descriere sugestivă care a ajuns imediat la inimile internauților ce i-au lăsat numeroase mesaje.

„Mr&Mrs Oțil😬❤️”, a scris vedeta pe pagina de Instagram, unde apar la InstaStory și mai multe filmări cu dansul mirilor, cât și cu invitații.

ADVERTISEMENT

„Ce frumoși”, „Felicitări”, „Casă de piatră și multă fericire” sau „Sunteți minunați”, sunt câteva dintre comentariile lăsate în mediul online.

Fotografia a strâns aproximativ 7.100 de aprecieri, dar și foarte multe mesaje de felicitări, în poză Dani Oțil ținându-și o mână pe burtica soției sale, Gabriela Prisăcariu, care va naște în curând un băiat.

Printre cei prezenți la petrecere se numără asistenta de la Antena 1, Ramona Olaru, comediantul Mihai Bobonete alături de soția sa, precum și Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, cei care au întreținut atmosfera de la nuntă.

 

ADVERTISEMENT