Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au amuzat cu sfaturile lui Gigi Becali. Postare virală pe TikTok

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu nonconformist, dovadă postările pe care le realizează pe rețelele de socializare. Unul dintre ele are legătură cu Gigi Becali.
16.02.2022 | 12:20
Dani Otil si Gabriela Prisacariu sau amuzat cu sfaturile lui Gigi Becali Postare virala pe TikTok
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, filmare inedită. Are legătură cu îndemnurile lui Gigi Becali. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și soția au distribuit un filmuleț în care se aud pe fundal sfaturile latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, legat de mariaj.

Omul de afaceri vorbește deschis despre foarte multe lucruri, unul dintre acestea fiind bărbații care renunță la mariaje atunci când devin bogați și se îndrăgostesc de femei mai tinere.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea făcută de Gigi Becali se potrivește oarecum în cazul moderatorului Dani Oțil și mai tânăra sa soție, Gabriela Prisăcariu. Între ei este o diferență de 12 ani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, filmare inedită. Are legătură cu îndemnurile lui Gigi Becali

„Când devin mai bogați, prima dată ce fac? O lasă pe nevastă! Bă, nebunule, bă dacă tu ai lăsat pe nevastă și iei una mai frumoasă, tu, o să ai fericire?”, spune Gigi Becali într-un interviu pentru Trinitas.

ADVERTISEMENT

Filmarea a devenit virală pe contul de Tik Tok, iar pe Instagram a adunat peste 16.700 de aprecieri, dar și numeroase mesaje din partea fanilor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în atenția internauților de o perioadă lungă de timp, mai ales de când au devenit părinții unui băiat pe nume Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

„Ca bogații! Aveți cald de stă soția așa prin casă, eu aștept vara”, „Femeia asta abia a născut?”, „Prea înaltă pentru tine”, „Vai cât de bine arată! Felicitări”, „ E bombă tipa, al naibii norocos”. 

„Arată foarte bine! Dumnezeu ți-a dăruit o soție frumoasă, minunată. Și o binecuvântare, copilul! Sunteți o familie foarte frumoasa!”, sunt o parte din mesajele lăsate de oameni pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă restrânsă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios în mai 2021, după o logodnă frumoasă. Nunta a fost extrem de restrânsă, numai familia și prietenii apropiați fiind invitați.

Ceremonia a fost organizată în perioada în care frumoasa blondină era însărcinată. Modelul avea să nască un băiețel perfect sănătos câteva luni mai târziu.

Moderatorul de la Neatza și partenera sa de viață formează o familie unită, prezentatorul precizând la un moment că nu s-au schimbat prea multe după nuntă.

ADVERTISEMENT