Life

Dani Oțil, indicii despre ce se întâmplă acum între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu? Ce a spus prezentatorul, în direct la TV

Ce a spus Dani Oțil despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. A dat-o prezentatorul de gol pe asistenta de la Neatza?
23.01.2023 | 15:30
Dani Otil indicii despre ce se intampla acum intre Ramona Olaru si Catalin Cazacu Ce a spus prezentatorul in direct la TV
Ramona OLaru și Cătălin Cazacu, dați de gol de Dani Oțll? Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt discreți după ce au plecat împreună în vacanță, deși anul trecut s-au despărțit, însă Dani Oțil a oferit câteva indicii despre relația lor. Iată ce a spus colegul lui Răzvan Simion, în direct la TV.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dați de gol de Dani Oțil? Ce indicii a oferit prezentatorul despre relația celor doi

În ediția de astăzi a matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a oferit câteva “indicii” în legătură cu situația relației dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au apărut împreună și de sărbători, însă asistenta de televiziune nu a confirmat împăcarea lor. Au fost împreună în Mexic, deși între ei s-a produs o ruptură la începutul lunii decembrie. Cu toate acestea, Dani Oțil i-a dat de gol pe cei doi.

În weekend-ul care tocmai a trecut, Ramona Olaru a fost la munte împreună cu prietenele sale. Blondina a postat mai multe imagini pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Blondina zâmbea și părea fericită în fotografiile postate. Prezentatorul matinalului a spus un lucru ce denotă că știe mai mult decât ceea ce s-a văzut în postările colegei sale.

Dani Oțil a sugerat că Ramona Olaru nu a fost în weekend doar alături de prietenele sale. Acesta a dat de înțeles că blondina l-a avut alături și pe partenerul ei. Prezentatorul nu i-a rostit numele sportivului.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV nu a negat cele spuse de Dani Oțil, lucru care dă de înțeles că din vacanță nu a lipsit, într-adevăr, și Cătălin Cazacu.

“Aș vrea să se afle de ce Ramona este toată un zâmbet după această vizită la munte.”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, luni dimineață, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

“Pentru că a nins cu fulgi mari.”, a fost răspunsul asistentei TV, completată imediat de Dani Oțil. “Băi, lasă-mă… în formă de inimioară”, a spus acesta.

“Daaa”, a reacționat Ramona Olaru, fără a oferi mai multe detalii cu privire la relația cu Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru a recunoscut că ar vrea un copil

În urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru a dezvăluit ce planuri are pentru 2023. Vedeta ar vrea să-și întemeieze o familie și chiar să aibă un copil.

Asistenta TV a recunoscut că anul 2022 a fost unul agitat pentru ea. Acum își dorește doar să se bucure de mai multă liniște, dar și să arate la fel de bine.

“În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie!

În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau!

Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine! (…)

Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!”, a declarat Ramona Olaru pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: