Life

Dani Oțil a scăpat porumbelul, în direct. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu: „Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de PRO TV”

Dani Oțil a avut o ironie neașteptată la adresa Mihaelei Rădulescu, în direct în matinalul pe care îl prezintă la Antena 1. Fostul ei iubit a scăpat porumbelul.
29.11.2021 | 10:46
Dani Otil a scapat porumbelul in direct Ce a spus despre Mihaela Radulescu Nu stiu daca ma suna cu prefix de Franta sau de PRO TV
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a scăpat porumbelul în direct la Antena 1! Prezentatorul a pronunțat un nume interzis pentru postul trustului Intact. Este vorba despre numele televiziunii rivale, PRO TV.

Totul s-a petrecut în urma difuzării unor imagini de arhivă cu cele mai de succes produse ale Antenei. Postul de televiziune împlinește 28 de ani, iar în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” au fost transmise frânturi din show-uri care au făcut istorie, precum emisiunea „Din dragoste”.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a cerut socoteală producătorilor pentru că nu amintesc și de emisiunea pe care a prezentat-o fosta sa parteneră, Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil, moment neașteptat în care a pomenit de Mihaela Rădulescu: „Nu știu dacă mă sună cu prefix de PRO TV”

Acesta a zis că dacă nu se difuzează și câteva imagini de la „Duminica în familie”, fosta sa iubită, cu care a rămas în relații amicale, îi va reproșa lui asta.

ADVERTISEMENT

„Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de PRO TV”, a declarat Dani Oțil luând pe toată lumea prin surprindere.

„Te mai ceartă și acum?”, a fost reacția nedumerită a lui Florin Ristei. Răzvan Simion și-a dat seama că Dani Oțil a pronunțat numele postului rival și i-a spus fără menajamente: „Hai că ai stricat totul!”.

ADVERTISEMENT

Matinalii au dres până la urmă situația. Au schimbat repede subiectul, chiar dacă preț de câteva minute Dani a insistat să se difuzeze și imagini de arhivă cu Duminica în familie.

Antena 1 împlinește 28 de ani și își schimbă grila de programe

Antena 1 împlinește 28 de ani. Cu această ocazie, a pregătit o serie de surprize pentru telespectatori. Prima dintre ele este o ediție specială Chefi la cuțite, în care concurenți vor fi participanții de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se va difuza săptămâna aceasta în zilele de luni, marți și miercuri. De asemenea, postul de televiziune a realizat o ediție specială „Poftiți pe la noi”. Evident, amfitrion va fi celebrul Nea Mărin.

Ediția nouă se numește „Poftiți prin țară”. Publicul va avea ocazia să descopere cele mai splendide locuri din România. Vedetele vor trece prin tot felul de provocări în cadrul noului sezon „Poftiți pe la noi”, unul care se potrivește de minune și cu Ziua Națională a României.

O altă schimbare pe care Antena 1 a făcut-o în grila de programe este renunțarea la Acces direct. Emisiunea s-a mutat la Antena Stars, iar în locul talk-show-ului va exista o ediție în plus a Observatorului.

ADVERTISEMENT