Life

Dani Oțil, ironizat de Răzvan Simion după ce i-a făcut cadou o mașină de 100.000 de euro soției: ”Tot se întoarce roata”

Dani Oțil a fost ironizat de Răzvan Simion după ce i-a făcut cadou o mașină de lux soției. Prezentatorul a adus aminte de un gest similar pentru fosta sa parteneră, Lidia Buble.
22.11.2022 | 15:10
Dani Otil, ironizat de Razvan Simion după ce i-a făcut cadou o masina scumpa Gabrielei Prisăcariu, care a împlinit 30 de ani. Sursa foto: facebook, Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ironii în platoul ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Asta după ce Dani Oțil i-a făcut cadou un bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, soției sale, Gabriela Prisăcariu, care a împlinit 30 de ani.

Dani Oțil, ironizat de Răzvan Simion după ce i-a făcut cadou o mașină de lux soției. Prezentatorul a adus aminte de Lidia Buble: ”Tot se întoarce roata”

Răzvan Simion și-a luat peste picior amicul, amintindu-i cum și acesta a procedat la fel în urmă cu 3 ani, după ce i-a făcut cadou o mașină de 30.000 de euro Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT

”Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. (…) O singură dată face omul 30 de ani”, a spus Dani Oțil în timpul emisiunii, după care Răzvan Simion a intervenit:

”Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râ deau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere.

ADVERTISEMENT

Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani.  Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete… E doar începutul.

Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. (…) Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, a adus aminte Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, Gabriela Prisăcariu s-a arătat vizibil emoționată de surpriza primită de la soțul său, iar la un moment dat a început să plângă. Nu a durat mult și s-a urcat la volanul autovehiculului extrem de valoros.

Ce mașină i-a făcut cadou Răzvan Simion, în urmă cu trei ani, fostei sale iubite, Lidia Buble

În urmă cu trei ani, Lidia Buble a primit în dar de la Răzvan Simion o mașină roșie, marca Ford Mustang GT Fastback, pe care o conduce și în prezent, chiar dacă s-a despărțit de faimosul moderator.

ADVERTISEMENT

Până să conducă un Ford Mustang GT Fastback, Lidia Buble deținea un Hyundai Elantra, de culoare neagră, pe care l-a avut trei ani.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani și păreau foarte fericiți. În 2020, au decis, însă, să se separe. De curând, solista a fost condamnată la închisoare, după ce a mituit poliția în trafic. Decizia nu este definitivă.

ADVERTISEMENT