Life

Dani Oțil l-a întrerupt pe Luis Gabriel din cântat la ziua soției lui. Ce i-a rugat pe invitați

Luis Gabriel a fost invitat să cânte, marți, la ziua de naștere a Gabrielei Prisăcariu, dar la un moment dat Dani Oțil l-a întrerupt. Care a fost motivul?
23.11.2022 | 13:34
Luis Gabriel a cântat la ziua de naștere a Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: facebook, captură Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a împlinit marți frumoasa vârstă de 30 de ani și a organizat o petrecere la care au fost invitate mai multe vedete. Atmosfera a fost întreținută de artistul Luis Gabriel, care la un moment dat a fost întrerupt de Dani Oțil.

Dani Oțil l-a întrerupt pe Luis Gabriel din cântat la ziua Gabrielei Prisăcariu. Prezentatorul și-a uimit invitații

Soțul Gabrielei Prisăcariu a intervenit și a atras atenția invitaților, în special femeilor prezente, să-l lase pe solist să își facă numărul ca la carte, fără a mai fi întrerupt pentru anumite cerințe muzicale.

ADVERTISEMENT

”Le rog pe fete să nu mai aibă cerințe din tinerețea lor. Hai să îi lăsăm pe băieți să își facă programul, două, trei melodii, în forță.

Să nu uităm că au venit aici pentru “diamante” și pentru Gabriela. Mulțumim tare mult! Jos pălăria!

ADVERTISEMENT

Băieții sunt super profi! Ușor cu piesele de pe net și să dăm drumul la petrecere! Băieți, hai cu “diamantele”,”, a transmis Dani Oțil celor prezenți.

Gabriela Prisăcariu a primit cadou o mașină de lux din partea lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu pare că s-a distrat de minune la petrecerea de ziua sa. Din Instastory-uri reiese că a dansat cu prietenele sale și cu Dani Oțil pe tot parcursul evenimentului.

ADVERTISEMENT

De altfel, frumosul model a avut parte de un tort puțin bizar, fiind tot doar din ciocolată neagră și pe care scria ”RIP”. Dincolo de tort, Gabriela Prisăcariu s-a bucurat de un cadou foarte scump din partea lui Dani Oțil.

Moderatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” i-a oferit partenerei sale o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro. ”Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…”, spune Gabriela Prisăcariu într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, avându-i alături doar pe cei apropiați. De un an sunt și părinții unui băiețel, botezat Luca Tiago.

ADVERTISEMENT