Life

Dani Oțil, mesaj acid pentru cei care refuză vaccinarea anti-COVID: „Suntem hoți bolnavi cam proști”

Dani Oțil a postat un mesaj acid la adresa celor care refuză să se vaccineze anti-COVID.
20.10.2021 | 14:13
Dani Otil mesaj acid pentru cei care refuza vaccinarea antiCOVID Suntem hoti bolnavi cam prosti
Dani Oțil, mesaj acid pentru cei care refuză vaccinarea anti-COVID: „Suntem hoți bolnavi cam proști” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a răbufnit pe rețelele sociale și le-a transmis un mesaj acid celor care refuză să se vaccineze. Deși situația cazurilor și deceselor cauzate de COVID-19 este îngrijorătoare, rata de vaccinare este, în continuare, foarte scăzută.

Ieri, 19 octombrie, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat 18.863 de noi cazuri de îmbolnăvire, cele mai multe de la debutul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Un record negativ s-a înregistrat și la numărul deceselor. Astfel, 574 de persoane și-au pierdut viața în urma infectării cu SARS – CoV – 2.

Dani Oțil, mesaj acid pentru cei care refuză vaccinarea anti-COVID

Pe conturile sale de socializare, Dani Oțil le-a transmis un mesaj dur celor care refuză să se vaccineze anti-COVID, deși situația este critică în România. Doar 30% din populația țării este imunizată, iar numărul infectărilor este, în continuare, destul de ridicat.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani este unul dintre susținătorii campaniei de vaccinare. Soțul Gabrielei Prisăcariu a postat un mesaj acid adresat celor care refuză imunizarea prin intermediul vaccinării.

„Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu’ se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil
Dani Oțil a postat un mesaj acid la adresa celor care nu se vaccinează. Sursa foto: Instagram

În emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, prezentatorul a mai transmis un mesaj la adresa antivacciniștilor. Dani Oțil a spus că își dorește ca celor nevaccinați, care se infectează cu coronavirus și cer ajutorul medicilor, să le fie verificate postările de pe Facebook.

Prezentatorul s-a oprit aici și a decis să nu mai vorbească despre vaccinare în emisiune, din moment ce ar putea primi mai mult hate.

ADVERTISEMENT

„Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă.

Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău’, pentru că unii nu cred până în ultima clipă.

Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a declarat Dani Oțil la matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT