Life

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu: „Tu nu face ca mine, tată”

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu. Prezentatorul de televiziune i-a adresat o scrisoare fiului său de nici un an pentru vremea când va avea 20 de ani.
01.09.2022 | 07:40
Dani Otil mesaj emotionant pentru fiul lui si al Gabrielei Prisacariu Tu nu face ca mine tata
Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a compus un mesaj emoționant pentru fiul lui. Deși nu are nici măcar un an, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani deja se gândește la viitorul copilului său.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil este un tătic extrem de fericit și se gândește la toți pașii din viitorul copilului său, deși Luca Tiago nu a împlinit un an.

ADVERTISEMENT

Astfel, prezentatorul a postat o imagine alături de fiul său și un mesaj emoționant, pe care speră ca cel mic să îl citească peste ani.

Tot ce vrea prezentatorul este ca fiul lui să îl mai sune atunci când va fi mare și va avea 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul și-a amintit că acesta a fost comportamentul lui după ce a împlinit 20 de ani și a început să își sune părinții tot mai rar.

Dani Oțil chiar a dat de înțeles că regretă că nu și-a sunat mai des părinții la acea vreme și îl sfătuiește pe fiul său și al Gabrielei Prisăcariu să nu facă la fel.

ADVERTISEMENT

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar…

Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, mesaj pentru când fiul lui va avea 20 de ani

Prezentatorul de la Antena 1 chiar a spus că nu îl va deranja pe fiul lui cu telefoane, așa cum nici tatăl lui nu a făcut-o, dar tot ce vrea este ca Luca Tiago să îl sune și să refacă poză la final de vară, în 2042.

ADVERTISEMENT

„Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Dar tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta.

Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper să îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Până pe 2042…”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: