Life

Dani Oțil, moment stânjenitor. Ce a putut să-i spună Gabrielei Prisăcariu, la Neatza

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o clipă incomodă în emisiunea pe care o prezintă vedeta la Antena 1. Frumoasa șatenă a primit o replică din partea proaspătului ei soț.
03.06.2021 | 16:30
Dani Otil moment stanjenitor Ce a putut sai spuna Gabrielei Prisacariu la Neatza
ADVERTISEMENT

Modelul este însărcinat pentru prima oară, dar continuă să lucreze până va aduce pe lume bebelușul. Vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a defilat în show-ul Neatza, moderat de nimeni altul decât iubitul ei.

Radiind de fericire și cu un zâmbet larg pe chip, Gabriela Prisăcariu le-a arătat tuturor că nu stă degeaba, deși este gravidă, moment în care partenerul ei de viață, Dani Oțil, a venit cu o declarație stânjenitoare.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, replică amuzantă la adresa soției. Ce i-a spus, în direct, Gabrielei Prisăcariu

Fără să stea prea mult pe gânduri, sportivul și prezentatorul de la Antena 1 a venit cu replică amuzantă la adresa soției sale, precizând că femeile însărcinate nu stau acasă, ci muncesc pentru cel mic.

„N-ar sta acasă gravidele, vin aici, ca să facă și ele un ciubuc. Pentru ăla micul”, a spus prezentatorul Dani Oțil, în emisiunea unde îl are coleg pe Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a încercat să se abțină și să nu râdă la remarca proaspătului ei soț, replica vedetei stârnind amuzamentul celor aflați în platoul de filmare.

Fotomodelul este însărcinat în șase luni și urmează să devină mamă undeva la finalul verii. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut nunta luna trecută, înainte de a fi părinți, șatena luând numele iubitului ei soț.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor și al doilea copil

Doamna Oțil, așa cum s-a recomandat la un moment dat pe rețelele de socializare, se simte foarte bine și așteaptă cu nerăbdare să nască. Ea poartă în pântece un băiețel, mărturisind că nu vrea să se oprească aici.

„Suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. (…) Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special.

ADVERTISEMENT

Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră”, a declarat fotomodelul, după nunta cu Dani Oțil, pentru FANATIK.

Soția prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre al doilea copil, precizând că este binevenit oricând în familia lor, însă acum se concentrează pe prima sarcină care este una ușoară și fără mari dureri de cap.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, scria Gabriela Prisăcariu la un moment dat pe Instagram.

ADVERTISEMENT