ADVERTISEMENT
Life

Dani Oțil nu a ținut cont de nimeni. Ce gest a făcut la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Autor: Alexa Serdan | 16.05.2021 | 17:16
Dani Oțil nu a ținut cont de nimeni. Ce gest a făcut la nunta cu Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil nu a ținut cont de nimeni. Ce gest a făcut la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil s-a simțit minunat în ziua cununiei civile cu logodnica sa, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de la Antena 1 a trăit totul la intensitate maximă, având alături familia și prietenii apropiați. 

ADVERTISEMENT

Matinalul nu a ținut cont de nimeni și nimic, în timpul dansului fiind cât se poate de tandru și atent cu soția sa, atât de îndrăgostit încât a făcut un gest care i-a lăsat mască pe toți. Gazda de la Neatza nu s-a putut abține și a făcut un gest surprinzător.

Colegul lui Răzvan Simion, Dani Oțil, și-a ținut extrem de aproape soția, iar la un moment dat una dintre mâini i-a „alunecat” spre posteriorul frumoasei Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, gest uimitor. Ce a făcut la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil s-a bucurat din plin de această clipă intimă din mijlocul evenimentului, care a fost surprinsă de camerele de înregistrare. Ramona Olaru, asistenta de la Neazta a fost cea care a filmat întregul moment.

ADVERTISEMENT

Filmarea a ajuns imediat pe rețelele de socializare. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost în centrul atenției pe tot parcursul dansului mirilor, care a fost unul lent.

Sportivul și partenera sa de viață s-au simțit extrem de bine și s-au bucurat din plin de ziua nunții lor. Cei doi s-au cununat civil, nașii spirituali fiind Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu părinți în vară. Vor avea un băiat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți pentru prima oară, în luna august. Modelul va aduce pe lume un băiat, în prezent fiind însărcinată în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și-ar fi dorit să fie mamă de fetiță, însă soarta a fost de partea soțului ei, care a vrut încă de la început să aibă băiat.

„Cu băieții mei”, este descrierea lăsată de vedetă în legătură cu sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatorul are deja programul făcut pentru micuțul său și nu pentru primele luni, ci pentru primii 20 de ani, după cum a mărturisit chiar modelul.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta.

ADVERTISEMENT

Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!