Life

Dani Oțil nu reușește să se odihnească în propria casă. O învinuiește pe soția lui: ”Te rog mult de tot să mă lași în pace”

Dani Oțil a fost enervat la culme de un membru al familiei, care nu-l lăsa să doarmă. Prezentatorul a filmat întreg momentul.
30.11.2022 | 23:45
Dani Otil nu reuseste sa se odihneasca in propria casa O invinuieste pe sotia lui  Te rog mult de tot sa ma lasi in pace
Ce membru al familiei nu-l lasă pe Dani Oțil să se odihnească. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil pare că nu reușește să se odihnească în propria casă. Prezentatorul a dat vina pe soția lui, într-o filmare pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Ce membru al familiei nu-l lasă pe Dani Oțil să se odihnească

Dani Oțil a vrut să aibă parte, miercuri seară, de puțină liniște și să vizioneze un film. Însă, un membru al familiei nu i-a permis asta și a început să toarcă lângă el.

ADVERTISEMENT

La pieptul omului de televiziune apare la un moment dat pisica sa, care s-a lipit de Dani Oțil și căuta joacă. Deși îndrăgitul moderator încerca să-l îndepărteze, animalul nicicând nu înceta.

Prezentatorul, ironic din fire, a ținut să facă și o glumă, sugerând că pisica a preluat din gesturile soției lui, Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

”Nu vă supărați, aș vrea și eu să mă uit la un film de după-amiază, fără să fiu deranjat. Hai să stăm fiecare pe partea lui de pat.

Cine te-a învățat asta, Gabriela? Fiecare pe partea lui de pat și să ne uităm la film. Te rog mult de tot să mă lași în pace.

ADVERTISEMENT

De ce te bagi în seamă? Tu ai dormit toată ziua. S-a stricat pisica… Și nu mai mormăi, că nu pot să adorm. Uită-te la film și adormim.”, spune Dani Oțil în filmare.

Dani Otil si pisica lui
Dani Otil, ”deranjat” de pisica lui, înainte de somn. Sursa foto: captură Instastory

”Cenușă”, noul membru al familiei Oțil, după moartea lui ”Gălușcă”

Pisica a intrat de curând în sânul familiei Oțil. Pe nume ”Cenușă”, după culoarea blănii, este partenerul de joacă al fiului lor, Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

Cenușă l-a înlocuit pe vechiul membru al familiei, ”Gălușcă”, pisoi care s-a stins din viață în această vară. Animalul at fi fost călcat de o mașină.

”Gălușcă a fost călcată de mașină…nu îi înțeleg pe oamenii care merg cu așa viteză pe străduțele astea mici…mâine poate fi un copil. Gălușcuța noastră a murit”, spunea Gabriela Oțil, tristă, pe rețelele de socializare.

Dani Oțil este unul dintre mai iubiți prezentatori din țară. El este căsătorit din 2021 cu Gabriela Prisăcariu, care de un an i-a adus pe lume un băiețel, botezat Luca Tiago.

ADVERTISEMENT