Life

Dani Oțil, pregătiri pentru nunta cu Gabriela Prisăcariu. Prin ce a trecut prezentatorul de la Antena 1

04.05.2021 | 17:31
Dani Otil pregatiri pentru nunta cu Gabriela Prisacariu Prin ce a trecut prezentatorul de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a mărturisit că face ultimele pregătiri pentru nunta cu aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, după ce au fost nevoiți să amâne marele eveniment din cauza pandemiei. Prezentatorul a dezvăluit prin ce a trecut în ultimele zile. 

Matinalul de la Antena 1 este gata să se așeze la casa sa, alături de frumoasa șatenă care îl va face în curând tată de băiat. Gazda de la Neatza se ocupă deja de toate formalitățile necesare pentru a deveni soț și soție înainte de nașterea copilului.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a dezvăluit și care sunt nelămuririle pe care le are legat de actele necesare pentru cununia civilă. Dani Oțil susține că nu înțelege care este motivul pentru care la evenimentul de la starea civilă i se cer analize medicale.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de nuntă. Ce nelămuriri are vedeta

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a spus Dani Oțil în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Așadar, marele eveniment urmează să aibă loc cât mai curând, posibil chiar luna aceasta din moment ce actele pentru starea civilă trebuie depuse cu 10 zile înainte de momentul important pentru soți. Asta înseamnă că ceremonia va fi una restrânsă.

Cel mai probabil cununia civilă va avea loc în Corbeanca, acolo unde Dani Oțil și-a construit casa viselor sale în urmă cu câțiva ani buni, după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu a dezvăluit data la care își va uni destinul cu cel al iubitei sale, Gabriela Prisăcariu, însă un lucru este cert: cununia civilă va avea loc înainte de nașterea primului său copil, un băiat despre care a vorbit destul de recent.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… 

ADVERTISEMENT

Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil ?. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT