Life

Dani Oțil, prietenie la cataramă cu colegii de platou. Cum se înțelege cu echipa de la Antena 1

07.12.2020 | 07:27
Dani Otil prietenie la catarama cu colegii de platou Cum se intelege cu echipa de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil este o prezență efervescentă pe micile ecrane și binedispune în fiecare dimineață telespectatorii alături de Răzvan Simion, dar puțină lume știe cum se înțelege cu oamenii din spatele camerelor de luat vederi. 

Renumitul prezentator are o prietenie foarte frumoasă cu echipa de la Antena 1, dovadă fiind chiar imaginile surprinse zilele trecute în parcarea postului de televiziune unde lucrează. Cu zâmbetul pe buze și mereu gata să dea o mână de ajutor vedeta se integrează de minune în „peisajul” de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Sportivul iubește ceea ce face și merge cu drag în platoul de filmare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în pauze stând de vorbă și cu ceilalți colegi, semn că nu se consideră superior și îi tratează pe toți în aceeași manieră. Vezi imaginile AICI!

Dani Oțil, prietenos cu colegii de la Antena 1. Cum a fost surprins prezentatorul

Dani Oțil a fost fotografiat de paparazzi în timpul unei pauze, în compania colegilor de platou, fiind extrem de apropiat și deschis cu cei care muncesc în spatele camerelor de luat vederi. Prezentatorul reușește să capteze toată atenția chiar și în parcare.

ADVERTISEMENT

Vedeta este genul de persoană care nu doar vorbește, ci se și implică și pune osul la treabă atunci când este nevoie. Colegul lui Răzvan Simion a fost observat în timp ce verifica ceva într-o dubă, venind cu o soluție legat de o problemă discutată cu colegii săi.

Mai mult decât atât, Dani Oțil pare neobosit și în continuă mișcare, în timp ce interlocutorii par captivați de vorbele sale. Prezentatorului Antenei 1 vorbește și gesticulează mult, cel mai probabil din dorința de a fi luat în serios.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea nu pare să se streseze prea tare, moderatorul de la Neatza fiind o persoană foarte sociabilă, care discută cu toată lumea din jur, fără a avea prea multe fițe sau impresii având în vedere că apare pe sticlă de foarte mulți ani.

Dani Oțil nu cumpără haine la prețuri exorbitante. Ce spune despre niște încălțări

Prezentatorul se poartă și arată ca un om simplu, fără a ieși prea mult în evidență atunci când este zărit în spațiul public. De altfel, Dani Oțil nu încearcă să epateze, așa cum se poate vedea și din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu investește în ținute scumpe, la un moment dat declarându-se șocat de prețurile unor piese vestimentare, mărturisind că a văzut o pereche de adidași la o sumă cu care ți-ai putea achiziționa o mașină.

E un magazin acolo… Ar trebui să fie închis. Ar trebui să pichetăm în fața lui. Am văzut niște încălțări la preț de Golf 5. Patru matizuri nu fac cât ăia 2 adidași. Și sunt adidași”, spunea în stilul său caracteristic vedeta în emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

ADVERTISEMENT