Life

Dani Oțil, răspuns ironic pentru cei care îl critică pentru vacanța din Coasta de Azur: ”Unii îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”

Dani Oțil a publicat un mesaj ironic pe reţelele de socializare pentru cei care îl critică pentru vacanța scumpă din Coasta de Azur, unde a plecat cu soţia lui, Gabriela Prisăcariu.
08.08.2022 | 17:29
Dani Otil raspuns ironic pentru cei care il critica pentru vacanta din Coasta de Azur Unii iti comenteaza de parca tiau platit ei sejurul
Dani Oţil, mesaj pentru critici. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil reacţionează la criticile legate de vacanţa lui din Coasta de Azur. Prezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Ce le transmite Dani Oțil celor care îl critică pentru vacanța de lux din Coasta de Azur

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se află de câteva zile pe Coasta de Azur, unde se bucură de clipele minunate petrecute împreună. Pentru cei care le reproșează că au ales o destinație de lux și că nu a luat cu ei și copilul, realizatorul TV a avut și un mesaj.

ADVERTISEMENT

”După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit”, a scris Dani Oțil pe facebook.

Dani Oțil, uimit de cât costă închirierea unui șezlong pe Coasta de Azur

Dincolo de reacțiile negative pe care le primește, Dani Oțil a mai postat de curând că el și partenera sa preferă să se bronzeze de pe un prosop și nu de pe un șezlong, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 200 de euro.

ADVERTISEMENT

”Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel. Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit.”, a spus Dani Oțil, într-un Instastory.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să meargă în vacanță, de această dată, fără băiețelul lor, Luca Tiago. Cel mic are aproape un an de când a venit pe lume și i-a făcut părinți, pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Între fostul model și prezentator există o diferență de vârstă destul de mare, dar această situație nu i-a împiedicat să se căsătorească și să aibă un copil. Concret, Dani Oțil are 41 de ani, iar Gabriela Prisăcariu 28 de ani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele anul trecut, într-un cadru foarte restrâns, mai mult cu membrii familiiei, din cauza pandemiei. Au fost cununați de frumoasa Roxana Ionescu și soțul acesteia, Tinu Vidaicu.

ADVERTISEMENT

Astfel, în momentul de față, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Relația lor a început pe platourile de filmare de la Antena 1, conform spuselor lor.

ADVERTISEMENT