Sporturi

Dani Oțil, reacție halucinantă, după ce iubita sa a apărut în platoul Neatza! Gabriela Prisăcariu a venit îmbrăcată sumar

28.03.2019 | 13:54
Dani Otil reactie halucinanta dupa ce iubita sa a aparut in platoul Neatza Gabriela Prisacariu a venit imbracata sumar

Dani Oțil a avut o reacție halucinantă după ce iubita sa, Gabriela Prisăcariu, a apărut sumar îmbrăcată în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Aceasta a purtat două ținute extrem de sexy, iar prezentatorul a plecat din platou.

Dani Oțil, reacție halucinantă, după ce iubita sa a apărut în platoul Neatza! Ce s-a întâmplat

Diva Gabriela Prisăcariu a apărut, mai întâi, în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” într-un sacou negru, cu un decolteu adânc, la care nu și-a pus sutien Dani Oțil a plecat imediat din platou, s-a retras în spatele camerelor. Când și-a văzut iubita atât de dezgolită, Dani și-a pus mâna la ochi și apoi în cap, spre amuzamentul colegilor și spectatorilor, potrivit cancan.ro.

Frumoasa lui iubită a plusat și s-a schimbat apoi într-o rochie transparentă de culoare neagră, pe sub care avea un body. Dani Oțil nu s-a putut abține și a început să urle ca lupii, iar Răzvan nu a pierdut ocazia de a-l ironiza: „Nu vrea să vină, că e sălbatic”.

Iubita lui Dan Oțil, într-o rochie sexy.
Iubita lui Dan Oțil a într-o rochie sexy în platoul emisiunii de la Antena 1

O femeie admirată și deșteaptă

Iubita lui Dani Oțil este una dintre cele mai admirate femei din showbiz. „Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat ea, la un moment dat.

Frumoasa Gabriela Prisăcariu este mai înaltă decât Dani Oțil și asta se vede. Blonda are 1,80 metri înălțime, iar Dani – 1,75 metri. Diferența de înălțime nu contează. însă, atât timp cât cei doi amorezi par să se înțeleagă de minune.