Life

Dani Oțil, replică dură pentru cei care critică numele copilului: ”Mi-au zis că mi-am bătut joc”

Dani Oțil s-a distrat în weekend la botezul fiului său, Luca Tiago, numele bebelușului fiind aspru criticat de internauți.
25.10.2021 | 15:50
Dani Otil replica dura pentru cei care critica numele copilului Miau zis ca miam batut joc
Dani Oțil, replică dură pentru cei care critică numele copilului: ”Mi-au zis că mi-am bătut joc”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a venit cu o replică dură la adresa celor care critică numele copilului venit pe lume pe data de 13 septembrie. Micuțul a fost creștinat, conform tradiției, la aproape 6 săptămâni.

Bucuroși peste măsură matinalul și soția sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu au împărtășit câteva momente cu cei care îi urmăresc în social media, unde au primit și mesaje negative.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți oameni s-au declarat revoltați de numele ales de Dani Oțil pentru fiul său, și anume Luca Tiago, în ciuda faptului că ambele sunt de Sfinți pomeniți de calendarul ortodox.

Dani Oțil, deranjat de remarcile legat de numele fiului său. Ce le-a transmis prezentatorul

„Pentru că nu am avut baloane și ursuleți când era mică…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram, referitor la remarcile primite de la internauți.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil s-a arătat extrem de deranjat de mesajele legate de numele fiului său, mărturisind că foarte mulți consideră că și-a bătut joc de copil.

„Credeți că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Ei bine, a greșit. Nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele asta.

ADVERTISEMENT

Bine că nu i-am zis termopan. Am un prieten care are o fabrică de termopane și mi-a zis că dă și el ceva dacă îi pun numele așa.

Mi-a scris un cetățean: «Se scufundă planeta și voi ați făut perete de baloane». Îi dau dreptate, însă eu nu am avut când eram mic, așa că recuperăm”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii „Neatza”, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce semnifică numele purtat de copilul lui Dani Oțil

Luca este primul prenume al fiului lui Dani Oțil, așa cum îl strigă deja celebrii săi părinți. Este format din patru litere, așa cum dezvăluia în urmă cu ceva vreme vedeta de la Antena 1, și este un nume de Sfânt.

Sărbătorit pe data de 18 octombrie, Luca este de origine greacă și se traduce extrem de frumos, și anume „cel născut în lumină”, fiind tot mai întâlnit la români în ultimii ani.

Tiago, al doilea prenume al bebelușului născut de fotomodelul în vârstă de 28 de ani, este unul extrem de rar. Acesta este de origine portugheză.

Nume de zeitate, are o semnificație cu totul aparte, spunându-se despre cei care au acest nume că sunt talentați la sport și au mintea ageră.

ADVERTISEMENT