Life

Dani Oțil, revoltat de postările despre moartea Reginei Elisabeta: “Câte glume poți să faci?”

Dani Oțil este revoltat de postările despre moartea Reginei Elisabeta. Ce a transmis prezentatorul matinalului de la Antena 1.
09.09.2022 | 11:10
Dani Otil revoltat de postarile despre moartea Reginei Elisabeta Cate glume poti sa faci
Dani Oțil, revoltat de postările despre moartea Reginei Elisabeta. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil este revoltat de postările care au apărut după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Prezentatorul TV nu înțelege de ce oamenii postează diverse lucruri amuzante despre suverana care avea 96 de ani.

Dani Oțil, revoltat de postările despre moartea Reginei Elisabeta

Decesul Reginei Elisabeta a II-a a îndurerat o lume întreagă, iar politicienii din alte țări, precum și vedetele au transmis mesaje de condoleanțe după ce Palatul Buckingham a anunțat vestea tristă.

ADVERTISEMENT

Nici românii nu au făcut excepție și au postat diverse mesaje și imagini în mediul online. Printre acestea se află și numeroase glume și meme-uri despre decesul suveranei, lucru pe care Dani Oțil nu îl înțelege.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 consideră că românii acordă prea multă atenție acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Moderatorul TV este deranjat de glumele făcute pe seama Reginei, care avea 96 de ani. Astfel de glume nu i se pare deloc amuzante lui Dani Oțil.

“N-am știut că sunt atâția intelectuali în România, care scriu așa de frumos despre regina altora. N-am știu nici că suntem atât de funny.

ADVERTISEMENT

Câte glume poți să faci despre o femeie de 90 și ceva de ani, de care se știa că la un moment dat o să dispară? Sunt foarte nesărate, mi se par lipsite de umor.

Chiar, de data asta, nu înțeleg de ce ai face o memă cu regina, pentru că nu-și are rostul. Să nu uităm că mulți știm despre regină abia de pe Netflix, la fel știm și despre Michael Jordan…”, a fost mesajul lui Dani Oțil în ediția de astăzi Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce le-a recomandat Dani Oțil celor care vor să posteze despre Regină

Dani Oțil a văzut pe cineva cum a încercat să posteze ceva despre regină timp de 20 de minute, încercând să caute o imagine cu suverana. Prezentatorul este de părere că astfel de postări nu-și au rostul.

“E bine s-o lăsăm mai moale, să nu petrecem cele 20 de minute, cât am văzut ieri pe cineva, căutând o poză cu regina, ca să posteze și el.

Bosule, dacă nu ai poză cu dânsa în telefon, de ce cauți pe Google Images, că am și eu Google Images. Lasă tu postarea aia, că nu își are rostul.”, a mai spus moderatorul de la Antena 1.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în după-amiaza zilei de joi, 8 septembrie 2022, la reședința sa din Balmoral, Scoția. Suverana avea 96 de ani, dintre care mai bine de 70 petrecuți pe tronul Marii Britanii.

Prințul Charles, fiul cel mare al Reginei, a devenit automat regele Marii Britanii. Acesta are acum titulatura de Regele Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT