Life

Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: “Te-aș bate tare! Bă, ai copil?”. Cum s-a terminat conflictul

Dani Oțil a povestit în emisiunea pe care o moderează la Antena 1 prin ce a trecut zilele trecute în traficul din București.
28.09.2021 | 12:38
Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic:
Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: "Te-aș bate tare! Bă, ai copil?". Cum s-a terminat conflictul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza a avut parte de un incident neplăcut în trafic, având un schimb dur de replici cu unul dintre șoferii cu care s-a intersectat.

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit cum au stat lucrurile, dar și cum s-a terminat conflictul, Dani Oțil punctând faptul că s-a gândit foarte mult la fiul său.

Se pare că sportivul nu era singur în mașină, ci însoțit de soția sa, Gabriela Prisăcariu, și de băiatul celor doi, Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, incident în trafic. Ce a pățit prezentatorul de la Antena 1

„Baaa, te-aș bate! Te-aș bate tare! Am copilul în spate”, a mărturisit Dani Oțil, în emisiunea pe care o moderează alături de Răzvan Simion.

„Și eu te-aș bate!”, a fost reacția șoferului. „Bă, ai copil?”, a întrebat ulterior prezentatorul de la Neatza, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Da, am!”, a fost răspunsul șoferului, moment în care Dani Oțil nu a mai continuat schimbul de replici și a plecat cu mașina de lângă el.

Întreaga conversație s-a produs în șoaptă atât în trafic, cât și în show-ul „Neatza cu Răzvan și Dani”, asta pentru că vedeta îl avea în spate pe fiul său de numai 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Nu vor mai fi bătăi în felul acesta în București”, a fost concluzia pe care a tras-o Dani Oțil legat de peripeția prin care a trecut.

Dani Oțil, un șofer agresiv? Ce a povestit prezentatorul

Prezentatorul nu se confruntă pentru prima oară cu astfel de situații. În trecut, sportivul a făcut deliciul telespectatorilor cu o altă pățanie din trafic, de această dată pe o vreme ploioasă.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care vedeta de la Antena 1 a mărturisit că nu este un șofer agresiv, deși îi place foarte mult viteza și participă la numeroase curse de raliu.

Tot atunci, Dani Oțil a ținut să sublinieze faptul că nu este genul de persoană care să se dea jos din mașină pentru a se lua la bătaie cu ceilalți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri