Life

Dani Oțil și-a surprins soția înainte de ziua ei de naștere. Cadoul, complet neașteptat pentru Gabriela Prisăcariu: „Divorțez”

Gabriela Prisăcariu împlinește în curând 30 de ani, iar prezentatorul de la Neatza i-a oferit deja un cadou cu adevărat neașteptat.
20.11.2022 | 11:18
Dani Otil sia surprins sotia inainte de ziua ei de nastere Cadoul complet neasteptat pentru Gabriela Prisacariu Divortez
Dani Oțil i-a oferit un cadou neașteptat soției sale. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu împlinește zilele acestea 30 de ani, iar soțul său a vrut să fie primul care îi oferă un cadou. Dani Oțil i-a cumpărat  o mașină, însă nu cea pe care o visa soția lui.

Dani Oțil, cadou neașteptat pentru soția lui. Gabriela l-a anunțat că divorțează

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt pentru mulți un cuplu atipic. Nu ratează nicio ocazie pentru a se tachina, iar fostul model chiar i-a făcut un roast de excepție soțului său în cadrul emisiunii iUmor. 

ADVERTISEMENT

Cum în curând se apropie ziua Gabrielei, prezentatorul de la Neatza a furat startul și a fost primul care i-a făcut soției sale un cadou inedit.

Se pare că frumoasa blondină își dorea o mașină nouă, iar bărbatul i-a îndeplinit dorința. Totuși, probabil că nu s-a exprimat suficient de clar, căci nu a primit vreun bolid de lux, ci o mașină nouă de spălat haine.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a chemat-o pe Gabriela Prisăcariu în baie pentru a-i arăta darul pregătit pentru ziua, iar aceasta a avut o reacție neașteptată.

„Am vrut să-ți spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești. Avem una care merge, dar… ți-ai dorit o mașină? E nouă! E ce trebuie. Te așteptai?

ADVERTISEMENT

Cel mai frumos cadou de 30 de ani. Super! Acum avem două mașini de spălat”, a spus Dani Oțil pe Instagram, citat de SpyNews. 

Gabriela Prisăcariu a râs și s-a așezat pe jos, pe podea, mărturisind că da, asta chiar e o adevărată surpriză pentru ea, la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, soția lui Dani Oțil a redistribuit videoclipul filmat de soțul ei, dar nu oricum. Gabriela Prisăcariu a însoțit imaginile și de un text sugestiv.

„Divorțez”, a scris Gabriela Prisăcariu pe social media, semn că nu prea a fost pe placul său cadoul primit din partea soțului.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Prisăcariu i-a transmis un mesaj subtil lui Dani Oțil, tot prin intermediul internetului, sugerând că de ziua sa își dorește un inel cu diamant. 

ADVERTISEMENT