Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imagine de 17.000 de like-uri. Soția matinalului, cu burtica de gravidă la vedere

Dani Oțil a postat o imagine impresionantă cu partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu, care mai are puțin și devine mamă pentru prima oară.
10.09.2021 | 20:45
Dani Otil si Gabriela Prisacariu imagine de 17000 de likeuri Sotia matinalului cu burtica de gravida la vedere
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza le-a arătat fanilor din mediul virtual cum arată soția sa pe ultima sută de metri. Fotomodelul urmează să nască chiar zilele acestea un băiat.

Frumoasa blondină are o burtă uriașă, mărturisind la un moment dat că nu a avut nicio restricție și a consumat tot ce i-a poftit inima. Asta a făcut-o să ia 20 de kilograme în sarcină.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa soția lui Dani Oțil arată foarte bine, dovadă chiar fotografia care a primit 17.000 de like-uri, după ce a apărut un burtica de gravidă la vedere.

Dani Oțel și Gabriela Prisăcariu, poză cu burtica fotomodelului. Cum au reacționat fanii

„Când ai chiriaș în garsonieră și încerci să îi spui delicat să se mute…”, a scris moderatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima oară. Vedeta a anunțat încă de la începutul săptămânii că zilele astea va deveni tată de băiat.

Imaginea cu cei doi a fost extrem de apreciată de internauți, care s-au bucurat să o vadă pe blondină în toată splendoarea, cu burtica la vedere, purtând o bustieră și blugi.

ADVERTISEMENT

„O să duceți dorul acestor clipe, sunt unice, indiferent de câte sarcini vor urma!”, „Sunteți foarte frumoși”, „Bucurați-vă de aceste clipe frumoase” sau „Sarcină ușoară”, sunt câteva comentarii lăsate de fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Ce nume va purta băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Deși mai au foarte puțin și vor deveni părinți pentru prima oară, Dani Oțil și soția sa încă nu au ales numele pentru bebeluș. Matinalul și Gabriela Prisăcariu au însă o poreclă amuzantă pentru cel mic, și anume „Cârcel”.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată. 

Îl cheamă Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie Cârcel.

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus vedeta în emisiunea de la Antena 1, scrie cancan.ro.

Mai mult decât atât, prezentatorul a anunțat că nu va fi prezent în sala de nașteri, ci într-o „cârciumă de peste drum”. În plus, a transmis că luni, pe 13 septembrie, nu va fi prezent în show-ul Neatza.

În momentul de față nu se știe dacă blondina va naște natural sau prin cezariană, evenimentul urmând să aibă loc din clipă în clipă.

ADVERTISEMENT