Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Soția prezentatorului TV, superbă în rochia albă de mireasă

15.05.2021 | 15:30
Dani Otil si Gabriela Prisacariu sau casatorit Sotia prezentatorului TV superba in rochia alba de mireasa
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Soția prezentatorului TV, superbă în rochia albă de mireasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sărbătoresc în aceste momente cel mai frumos eveniment din viața lor. Prezentatorul de la Antena 1 și partenera sa de viață s-au căsătorit, modelul îmbrăcând rochia albă de mireasă. 

Cei doi au fost surprinși în urmă cu câteva ore la starea civilă din localitatea Corbeanca, unde locuiește vedeta de la Neatza, după ce în urmă cu mai bine de două săptămâni prezentatorul TV dezvăluind că abia așteaptă să se însoare.

ADVERTISEMENT

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, spunea atunci Dani Oțil.

Dani Oțil s-a însurat. Gabriela Prisăcariu s-a îmbrăcat în alb

Potrivit spynews.ro, printre invitații la nunta dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se numără solista de la Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș, dar și rudele prezentatorului și iubitei sale. Vezi imaginile pe spynews.ro!

ADVERTISEMENT

Fratele lui Dani Oțil nu a lipsit de la marele eveniment și a venit tocmai din orașul natal al vedetei, Reșița, pentru a lua parte la cununie, după cum se poate observa dintr-o filmare postată de prezentator la InstaStory, unde vorbește despre mașini.

Sursa menționată mai sus mai arată că invitații s-au îndreptat ulterior spre restaurantul vedetei, unde au fost așteptați cu preparate de tot felul.

ADVERTISEMENT

Nicolai Tand este bucătarul care le va încânta papilele gustative invitaților la nunta lui Dani Oțil cu logodnica sa, cu care vrea să se însoare de ceva vreme.

Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, pe care a accesorizat-o cu un inel super în formă de fluture. Modelul și-a ales o ținută lejeră, care să nu o deranjeze prea tare pentru că este însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, părinți pentru prima oară

Dani Oțil și soția sa trăiesc cele mai frumoase momente nu doar pentru că și-au unit destinele, ci și pentru că anul acesta vor deveni părinți. Frumoasa șatenă va aduce pe lume un băiețel.

Prezentatorul de la Neatza și Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii, mărturisind că își doreau de multă vreme să devină părinți. Iată că dorința le va fi îndeplinită cât mai curând.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare și pe Gălușcă, pisicuța noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinți.

Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate”, a declarat la un moment dat colegul lui Dani, Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT