Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, schimb de replici acid. Ce avertisment a primit blondina de la prezentator

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte recent de contre în social media. Replica vedetei care i-a surprins pe mulți.
05.10.2022 | 00:20
Dani Otil si Gabriela Prisacariu schimb de replici acid Ce avertisment a primit blondina de la prezentator
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, contre în social media. Replica vedetei care i-a surprins pe mulți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și partenera de viață au fost protagoniștii unui schimb de replici acid. Ce avertisment a primit frumoasa blondină de la cunoscutul moderator de la Antena 1 cu care este căsătorită.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, contre în social media. Replica vedetei care i-a surprins pe mulți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu i-au amuzat pe internauți cu o mică ceartă. Cei doi parteneri de viață au plecat de acasă fără fiul lor, Luca Tiago, însă pe drum au avut o discuție contradictorie care s-a lăsat cu un avertisment.

ADVERTISEMENT

„Să vă explic. Nouă ne place foarte tare să mergem la escape room. Le-am făcut cam pe toate din București. La escape room, ca să fie fain, trebuie un grup de minim patru oameni.

Noi suntem doi și până acum am reușit să convingem încă un cuplu să meargă cu noi. Au acceptat cu greu, dar au mers. Astăzi mergem la escape room, dar suntem doar noi doi.

ADVERTISEMENT

Poți să ne explici de ce? (n.r. către Dani Oțil). Oare pentru că ne faci de cum intrăm în încăpere proști?”, a spus fotomodelul pe Instagram.

„Se cheamă management și nu vreți să ascultați de un șef”, a completat matinalul pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

„Da, dar astăzi au zis că sunt ocupați, ei nu sunt niciodată ocupați, nu știu dacă știi. Probabil că acum sunt în pat și beau o bere”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu.

„Nu vreau să pun presiune pe tine. Dacă nu ieșim în 60 de minute fără ajutor, divorțez!”, a încheiat Dani Oțil, în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, un cuplu amuzant

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu amuzant și mereu pus pe șotii. Prezentatorul de la Neatza și blondina realizează frecvent videoclipuri în care glumesc sau se ironizează de dragul ”audienței”.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, matinalul vorbind foarte deschis despre relația amoroasă și despre aspectele pe care nu le place la această legătură, una dintre el fiind faptul că soția sa cheltuie mulți bani pe pantofi și genți.

ADVERTISEMENT