Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au dus băiețelul acasă: ”Să nu plângem”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel, iar în urmă cu foarte puțin timp bebelușul a fost externat din spital.
13.09.2021 | 19:05
Dani Otil si Gabriela Prisacariu siau dus baietelul acasa Sa nu plangem
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza și partenera sa de viață și-au dus copilul acasă, ocazie cu care vedeta de la Antena 1 a lăsat un mesaj amuzant, în stilul caracteristic, în mediul virtual.

Dani Oțil a postat și o imagine prin care le arată fanilor săi cine i-a așteptat la ușă, cu foarte mare nerăbdare. Este vorba de cineva foarte drag sportivului.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și băiețelul ei au ieșit din spital. Ce mesaj a transmis Dani Oțil în online

Dani Oțil a făcut o dezvăluire despre fiul său, care la ieșirea din spital, a fost condus acasă cu mașina. Moderatorul de la Antena 1 a vorbit despre sportul pe care-l practică chiar el.

Mai exact, vedeta a menționat faptul că-i vine să plângă în aceste clipe, în care-și vede copilul stând pe bancheta din spate, în scoică, alături de frumoasa sa soție.

ADVERTISEMENT

„Prima oară în scoică… dacă plângi și nu-ți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină. 

Și o să vrei să mergi cu 200 km/h…. bă, la 3 km/h să nu cumva să plângem. Bine, eu”, a spus Dani Oțil, într-o filmare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Și eu”, a completat Gabriela Prisăcariu, care a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu numai câteva zile. Blondina a născut pe cale naturală.

Dani Oțil, motanul și fiul său
Dani Oțil, motanul și fiul său. Sursa foto: Instagram.com

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, așteptați acasă de pisică

Ulterior, prezentatorul de la X Factor a revenit în mediul online cu o imagine unică. Dani Oțil l-a prezentat pe fiul său motanului, care a fost fotografiat cu o față extrem de nedumerită.

ADVERTISEMENT

Gălușcă, așa cum se numește animalul de companie al vedetei de la Antena 1, se pare că s-a împrietenit deja cu băiatul modelului Gabriela Prisăcariu.

„Cea mai frumoasă combinație”, „Cei mai buni prieteni vor fi”, „Ce privire mirată are pisica” sau „Felicitări pentru că îl crești pe bebe alături de animale”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Fotografia a primit peste 11.500 de aprecieri pe pagina de Instagram, în timp ce pe Facebook a atins 9.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT