Life

Soacra lui Dani Oțil, șefă și acasă, și în restaurantul matinalului! Pentru ce o plătește vedeta TV pe mama Gabrielei

FANATIK a aflat ce face, de fapt, soacra lui Dani Oțil în restaurantul vedetei de la Neatza și cum mama Gabrielei a ajuns ”șefa” matinalului și al localului.
12.01.2022 | 12:23
Soacra lui Dani Otil sefa si acasa si in restaurantul matinalului Pentru ce o plateste vedeta TV pe mama Gabrielei
Dani Otil a facut un aranjament cât se poate de bun cu soacra lui, mama frumoasei Gabriela, soția matinalului Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soacra lui Dani Oțil a devenit indispensabilă pentru matinal și pentru soția acestuia, implicarea ei în afaceri, dar și în treburile casei fiind una care îi ajută enorm.

”Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil, recent, în emisiunea Neatza de la Antena 1. Pornind de la declarația făcută de matinal, FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce se petrece, de fapt, la restaurant și ce rol are mama Gabrielei Oțil acolo.

ADVERTISEMENT

Ce face, de fapt, soacra lui Dani Oțil în restaurantul matinalului

FANATIK a aflat în exclusivitate că angajarea mamei Gabrielei Oțil la restaurantul matinalului are un scop foarte bine definit, ea având acolo o serie de atribuții foarte importante pentru afacere. Astfel, conform informațiilor obținute, femeia se ocupă ca din restaurant să nu lipsească nimic.

Mama Gabrielei Oțil se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și, evident, mai dă sfaturi cu privire la ceea ce se petrece acolo. E adevărat, nu petrece prea mult timp pe la restaurant, ea având și un al doilea rol, mult mai important decât treburile pe care le are la local.

ADVERTISEMENT

Mai exact, din informațile obținute de FANATIK, mama Gabrielei Oțil este cea care îi ajută pe cei doi atunci când au nevoie să stea cu băiețelul pe care îl au. Iar experiența de viață a mamei Gabrilei Oțil îi ajută enorm, cu atât mai mult cu cât matinalul și soția lui nu vor să apeleze la o bonă.

Mama Gabrielei Oțil, bunica bonă pentru fiul vedetei TV

Fiul Gabrielei și a lui Dani Oțil a venit pe lume în luna septembrie a anului trecut, băiețelul purtând numele de Luca Tiago. Și, ca orice bebeluș, mai ales în primele luni de viață, are nevoie de supraveghere în fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Așa că Dani Oțil și frumoasa lui soție au apelat la o soluție cât se poate de facilă pentru ca micuțul să aibă parte de un ochi vigilent atunci când părinții săi nu sunt acasă. Și, în plus, să fie și înconjurat de dragoste, unul dintre cele mai importante aspecte în viața unui copil.

Așa că, decât să apeleze la serviciile unei bone care, indiferent de cât ar fi de competentă, nu poate iubi copilul așa cum o face o bunică, Dani Oțil și soția lui au apelat la mama Gabrielei pentru a le suplini lipsa, iar femeia s-a mutat, deja, în casa lor din Corbeanca.

ADVERTISEMENT

Aranjamentul convine de minune tuturor, bunica fiind fericită că petrece timpul cu drăgălașul ei nepoțel, iar matinalul și frumoasa sa parteneră de viață își pot vedea nestingheriți de obligațiile sociale și de afacerile pe care le derulează, liniștiți că Luca Tiago este pe mâini bune.

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit în 2021

Deși atât Dani Oțil, cât și Gabriela, soția lui, sunt persoane publice, cei doi sunt caracterizați de discreție când vine vorba despre viața personală, preferând să își trăiască povestea de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, sunt evenimente importante pe care nu le-au ascuns de ochii lumii.

După ce a cerut-o în căsătorie, la malul mării, în 2020, Dani Oțil și Gabriela și-au unit destinele oficial la mijlocul lunii mai a anului trecut, atunci când, deja, se aflase că frumoasa lui parteneră de viață este însărcinată. Nunta, desfășurată chiar în localul patronat de vedeta de la matinalul Antenei 1 și unde, acum, lucrează și soacra sa, a fost una discretă, cu invitați aleși pe sprânceană.

”Suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. (…) Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră”, spunea, pentru FANATIK, Gabriela Oțil, după nunta lor.

Nașterea lui Luca Tiago, fiul matinalului și al modelului, a generat încă un eveniment important. Botezul băiețelului a avut loc, în același local, în luna octombrie, iar petrecerea de organizarea căreia s-a ocupat Gabriela a fost una la fel de discretă ca și nunta, matinalul și soția lui preferând să se bucure de eveniment fără să invite sute de oameni.

ADVERTISEMENT